Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2011

Domaren dödade matchen

Arsenal är ute ur Champions League. Efter Barcelonas makalösa uppvisning igår seglar katalanerna alltmer upp som storfavoriter till att ta hem hela turneringen.

Men det var inte bara spelet och målchanserna som diskuterades efter slutsignalen igår. Robin van Persies andra gula kort debatterades flitigt efter matchen och holländaren själv är fortfarande helt oförstående och kritisk till Massimo Busaccas domslut.

– Jag kan inte förstå hur domaren kan se det så. Om det var fyra, fem eller sex sekunder mellan avblåsning och mitt skott så kan man kolla efter offside. En sekund! Det är ett skämt, dundrade van Persie efter matchen enligt Football365.com.

– Jag försökte förklara att det var 95 000 åskådare som hoppade och skrek, hur kan man höra en avblåsning? Vi känner oss svikna. När det stod 1-1 fanns allt att spela för och min mening är att domaren dödade matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar