Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 sep, 2011

Champions League är standard för mig

Manchester City valde i onsdags att skriva ett så kallat pay-as-you-play-kontrakt med den skadebenägna mittfältaren Owen Hargreaves. Roberto Mancini tror och hoppas att engelsmannen, som en gång var en nyckelspelare i det engelska landslaget, har mer att ge.

Hargreaves njuter av att få chansen i en klubb som är med och slåss i den allra mest prestigefyllda turneringen, Champions League.

– Det är viktigt att du kommer tillbaka i fotbollsrytmen, det har jag inte gjort på ett tag. Det finns enormt mycket matcher i alla olika turneringar under säsongen, säger mittfältaren till klubbens hemsida.

– Jag har aldrig spelat i en klubb som inte är med i Champions League. Det har mer eller mindre varit standard för mig varje säsong.

Hargreaves ställs bland annat mot sin gamla klubb, Bayern München.

– Bayern är en underbar klubb – jag hade en fantastisk tid där och vann Champions League. Det kommer att bli en tuff motståndare och det kommer att bli en spännande match för den här klubben.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar