Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 jun, 2024

Streama Wimbledon 2024 – Live streams & odds

Wimbledon är utan tvekan en av de mest prestigefyllda tennisturneringarna i världen. I denna guide får du hjälp med att streama Wimbledon 2024 live online samt att ta del av de senaste oddsen inför matcherna.

Det finns flera alternativ för att se Wimbledon live på nätet, såsom olika streamingtjänster. Dessutom kommer flera TV-kanaler att sända matcherna direkt. Här får du alla tips och råd för att följa Wimbledon 2024 live.

Streama alla matcher från Wimbledon 2023

Se live streams & odds hos Bet365

Vad: Wimbledon 2024
Datum: 1 juli – 14 juli
Grundades: År 1877
Prispengar 2,700,000£ (Singel – Herr)
Regerande mästare: Carlos Alcaraz
Livestream: > Bet365
Speltips: Sinner vinner (2.88 hos Bet365)

Streama Wimbledon 2024

Att streama Wimbledon 2024 ger dig möjligheten att följa en av världens mest prestigefyllda tennisturneringar live online på flera olika plattformar. Några exempel på tjänster som erbjuder Wimbledon-streaming är DiscoveryPlus, Bet365 och Eurosport. Alla dessa tjänster har rättigheterna till denna Grand Slam-turnering.

För att streama Wimbledon via Bet365 är det i stort sett kostnadsfritt. Det enda du behöver göra är att ha ett registrerat konto med en aktiv insättning eller ha placerat ett bet de senaste 24 timmarna. Via Bet365 kan du inte bara njuta av livestreaming, utan du kan även spela liveodds medan du tittar på matcherna. Det är enkelt att växla mellan olika matcher så att du kan följa dina favoritspelare när du själv vill.

Om du föredrar att använda Eurosport eller DiscoveryPlus för att streama Wimbledon, fungerar det utmärkt. Dessa tjänster kräver dock ett aktivt abonnemang, vilket kan vara något dyrare. Men i gengäld får du strålande ljud- och bildkvalitet samt professionella kommentatorer som guidar dig genom de flesta matcherna.

Hos oss får du alla tips du behöver för att komma igång med livestreaming av Wimbledon online. Vi visar dig hur du kan streama alla matcher, oavsett om du vill titta via din TV, dator, iPad eller till och med telefon. Oavsett vilken enhet du föredrar, hjälper vi dig att njuta av Wimbledon 2024 på bästa

Se Wimbledon hos Bet365 (gratis)

För att få fullständig vägledning om hur du kan titta på Wimbledon-streams på Bet365, följer här en stegvis guide:

 1. Besök Bet365
 2. Skapa ett nytt konto genom att använda BankID eller fylla i din personliga information.
 3. Gör en insättning på minst 50 kr för att kunna spela på odds.
 4. Navigera till avdelningen för live streams.
 5. Starta Wimbledon-streams kostnadsfritt.

Med dessa steg är du redo att njuta av Wimbledon-tennis på Bet365!

Se hos DiscoveryPlus

Om du föredrar att se Wimbledon live streaming på DiscoveryPlus eller Eurosport, här är stegen för att komma igång:

 1. Besök DiscoveryPlus (eller Eurosport Player) webbplats.
 2. Registrera ett konto genom att följa registreringsprocessen.
 3. Välj det abonnemang som passar dig bäst.
 4. Gå till avsnittet med live-sändningar.
 5. Starta den match du vill se.
 6. Njut av att följa Wimbledon på din TV.

Med dessa steg kan du enkelt komma igång med att titta på Wimbledon-streaming på antingen DiscoveryPlus eller Eurosport Player!

Se Wimbledon på TV

Om du föredrar att se tennis och Wimbledon på TV finns det flera alternativ som passar utmärkt. Eurosport 1 och Eurosport 2 är kanaler som kommer att sända många matcher varje dag under turneringen.

Eurosport kan dock bara visa två matcher åt gången, och fokuserar oftast på de större matcherna. Om du vill kunna välja bland ett större utbud av matcher rekommenderar vi istället DiscoveryPlus och Bet365. Dessa plattformar erbjuder ett bredare urval av Wimbledon-matcher att välja mellan.

En stor fördel med Eurosport 1 och 2 är att de har svenska kommentatorer, vilket kan göra tittarupplevelsen mer personlig och lättförståelig för svenska tittare.

Oavsett om du föredrar att se Wimbledon på TV via Eurosport eller väljer att streama från DiscoveryPlus eller Bet365, kan du vara säker på att du kommer att få en högkvalitativ tittarupplevelse med möjlighet att följa de bästa ögonblicken från denna spännande Grand Slam-turnering.

 • Kanal: Eurosport 1 & 2
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Wimbledon odds & betting

När det gäller Wimbledon odds och betting finns det gott om möjligheter att spela på i stort sett alla svenska bettingsidor. Under Grand Slam-turneringar som Wimbledon ökar marknaderna avsevärt och erbjuder många olika spelalternativ.

På svenska bettingsidor kan du hitta odds för de största favoriterna att vinna Wimbledon 2024. Här nedan är några exempel på odds hämtade från Bet365:

Spelare Odds från Bet365
Sinner 2.87
Alcaraz 3.40
Djokovic 4.00
Zverev 17.00
Hurkacz 19.00
Draper 23.00
Di Minaur 26.00

Här är några rekommendationer på spelbolag som erbjuder konkurrenskraftiga odds under stora tennis-turneringar som Wimbledon. Nedan kan du själv jämföra och välja bland spelbolagen:

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Om Wimbledon

Wimbledon står som en oöverträffad symbol för tennisens ära och tradition, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1877.

Det som verkligen skiljer Wimbledon från andra Grand Slam-turneringar är dess unika spelplats på gräs. Medan US Open, Franska Öppna och Australian Open spelas på andra underlag, behåller Wimbledon sin unika charm på det gröna gräset.

Wimbledon lockar världens främsta spelare och har genom historien hyllat legendariska mästare som Roger Federer, Björn Borg, John McEnroe och Boris Becker. Becker, som vid endast 17 års ålder blev den yngsta Wimbledon-mästaren någonsin, är en av många ikoniska namn som präglat turneringens historia.

Under de senaste decennierna har Novak Djokovic dominerat Wimbledon-scenen och cementerat sin plats som en av historiens bästa spelare, särskilt på gräsunderlaget.

Wimbledon förblir en av de mest respekterade och älskade evenemangen inom tennisvärlden, där tradition möter modern storhet på gräsplanen varje sommar.

Andra artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
21 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
21 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar