Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 mar, 2020

Streama Liverpool – Atletico Madrid: Se via live stream

Läs om hur du gör för att streama Liverpool – Atlético Madrid, åttondelsfinal i Champions League. Match 2 av 2.

Streama Liverpool – Atletico Madrid

För att skapa dig själv en möjlighet att streama Liverpool – Atletico Madrid live behöver du bara skapa ett konto på Viaplay. Det är nämligen så att det svenska TV-bolag som visar Champions League i Sverige – då de äger rättigheterna att göra så – är Viasat. De kommer att sända matchen direkt från sin internettjänst Viaplay, där de inte bara sänder detta möte utan där de visar alla matcher i Champions League. Bland annat kan du streama PSG – Dortmund direktsänt.

Ni som tittar på matchen kommer att få höra Niklas Holmgren och Glenn Strömberg, då Holmgen är huvudkommentator och Strömberg expert. Båda två är erkänt duktiga kommentatorer, där särskilt Strömberg fastnat i folkets hjärtan.

Studion börjar 20:00, och de snackar sedan upp CL-kvällen i en timme. När klockan tickat fram till 21 är det dags för avspark, och då kan ni börja titta på fotboll på riktigt.

Du kan titta på din Liverpool – Atletico live stream med mobil, dator eller surfplatta. Se matchen från valfri enhet.

  • 1. Gå till Viaplay
  • 2. Skapa konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Liverpool – Atlético de Madrid via live stream (11 mars)

Titta på Liverpool – Atletico Madrid på TV

Matchen kommer att sändas på TV. Den kanal som visar Liverpool – Atlético Madrid är Viasat Sport Premium. Likt på liveströmmen på internet börjar sändningen 20:00, men här kommer du att tvingas se en del reklam. När försnacket är över är det bara att koppla av och njuta av matchen.

Råkar du saknar kanalen som sänder mötet men ändå vill se matchen på TV kan vi bara tipsa dig om att med hjälp av Chromecast/Apple TV koppla sändningen från valfri enhet till din TV-skärm.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Atlético Madrid har börjat få ordning på sina värsta skadebekymmer inför matchen, och så väl Álvaro Morata som Diego Costa och João Felix är redo. Dyra nyförvärvet Thomas Lemar lär dock inte kunna spela.

För Liverpool ser det helt okej ut på skadefronten, men en startspelare saknas och det är inte vem som helst. Målvakten Alisson Becker har en muskelskada och Liverpool får förlita sig på Adrián.

Atlético de Madrid vann första matchen med 1-0.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar