Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 mar, 2020

Streama PSG – Dortmund: Se via live stream

Se hur du bär dig åt för att se PSG – Dortmund via live stream, åttondel i Champions League. Match 2 av 2.

Streama PSG – Dortmund

Om du vill titta på en PSG – Dortmund stream behöver du först ta dig igenom några steg, men det är inte mycket att oroa sig för utan väldigt simpelt. Skapa först ett konto på Viaplay och signa sedan upp för ett sportabonnemang, vilket går på 399 kronor per månad. För att lindra kostnaden en aning kan du välja att dela konto med en vän – två personer kan nämligen titta på fotboll eller annat samtidigt.

Viasat är TV-bolaget som i Sverige äger rättigheterna att visa Champions League live. De sänder alla matcher från turneringen på TV och internetsändning. Du kan alltså även streama Liverpool – Atletico Madrid live där.

Kommentatorer till matchen är Henrik Strömblad, huvudkommentator, och Pontus Kåmark, expertkommentator. Strömblads röst känner nog många till från tonvis av olika fotbollssändningar, och även från FIFA-spelen från FIFA 07 till FIFA 13. medan Kåmark utöver sin roll som expert även är känd för sin spelarkarriär.

Klockan 20:00 sätter studion igång och låter munnarna gå i ett, och efter en timme – 21:00 prick – går domarvisslan för avspark.

Det går att se din Dortmund – PSG live stream direkt från dator, surfplatta eller mobil. Det spelar ingen roll från vilken enhet du kollar på matchen; alla alternativ fungerar lika bra.

  • 1. Gå till Viaplay
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Paris Saint-Germain – Dortmund i Champions League! (11 mars)

Titta på PSG – Dortmund på TV

Det är även så att matchen kommer att TV-sändas. Viasat Sport Premium är kanalen som visar PSG – Dortmund. Precis som på internetströmmen är det sändningsstart klockan 20:00, men dessvärre flikar de in reklam stup i kvarten för TV-tittarna. Tack och lov kan ni sedan se matchen utan avbrott, med undantag för VAR då.

Är det möjligen så att du är utan kanalen som visar CL-åttondelen men ändå vill se den på TV, då har vi knepet för dig. Koppla din sändning från valfri plattform till TV med hjälp av Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller annat verktyg.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Första mötet de här två lagen emellan slutade 2-1 till Dortmund, efter att Håland hittat nätet två gånger och Neymar en gång.

Det är två lag med ruskigt starka offensiver som ställs emot varandra. Vad sägs till exempel om Dortmunds kvartett Jadon Sancho, Erling Braut Haaland, Thorgan Hazard och Achraf Hakimi? Det är få lag som överträffar detta anfallsgäng, men det går ändå att argumentera för att PSG är ett av dem.

De har döpts till ”Fantastic Four” av fransk media, och består av Neymar, Ángel Di María, Kylian Mbappé och Mauro Icardi. Då har man dessutom spelare som Edinson Cavani och Pablo Sarabia på bänken. Men just i denna match tväntas Cavani gå före Icardi, och frågetecken finns även för Mbappé då han är förkyld.

Vi kan med största sannolikhet se fram emot en spännande match med mycket mål! Spelplats är Signal Iduna Park.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar