Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 maj, 2017

Östersund – Sirius: Streama allsvenskan

Letar du efter en live stream på matchen mellan Östersund – Sirius kan vi på sportal guida dig i rätt riktning. Att hitta en bra live stream på allsvenskan kan vara krångligt och man undviker gärna att klicka sig vidare på sidor som känns osäkra. Vi hjälper dig till en trygg och säker live stream som alltid håller hög kvalitet.

Att streama Allsvenskan är inte lagligt. Hur du kan streama Östersund – Sirius lagligt kan du läsa mer om i fortsättningen av vår artikel.

Östersund Allsvenskan live stream

Östersund – Sirius live stream

Cmore är det som äger rättigheterna för Allsvenskan och därför de som har sändningarna. För att kunna se på live stream krävs det alltså att du har ett konto hos Cmore, då kan du även se alla Allsvenska matcher och massor av annan sport.

Att streama hos Cmore är inte utan kostar en slant varje månad. Men för all den sport man får tillgång att live streama blir inte summan särskilt hiskelig.

Matchen ikväll är mellan tabelltrean Sirius som reser upp till Östersund för att försöka stjäla tre viktiga poäng. Med tanke på att det bara spelats åtta matcher än så länge är det väldigt jämt i tabellen. Östersund ligger på en nionde plats men kan klättra flera placeringen om de vinner ikväll.

Avpsark är klockan 19.00 på Jämtkraft Arena i Östersund.

Sirius live stream allsvenskan

Betting på Allsvenskan

Det är alltid roligt att spela på en match man tänkt följa. Det blir som en egen sport i sporten. Matchen ikväll har dessutom några riktigt bra odds på framförallt Sirius. Favoriter är det ingen tvekan om att hemmalaget Östersund är. Men med rätt förberedelser och en bra start kan Sirius få in en ledningsboll och spela vidare på det.

  • Odds på att Östersund vinner: 1.72
  • Odds på oavgjort: 3.60
  • Odds på att Sirius vinner: 4.75

Med tanke på att Sirius vill försvara sin topp tre placering kommer de verkligen kriga för att få med sig tre poäng. Ett oavgjort resultat skulle inte heller göra många förvånade. Men en spännande och fartfylld match är att vänta och med ett odds kommer det att bli olidlig spänning. Glöm inte att klicka dig in på Cmore och se till att du har tillgång till matchen lagom till avspark.