Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 jul, 2018

IFK Göteborg – Örebro SK: Live stream, speltips & laguppställning

IFK Göteborg spelar mot Örebro SK under lördagskvällen. Läs allt inför matchen här.

Streama IFK Göteborg – Örebro

Den Tv-kanal som sänder IFK Göteborg – Örebro är CMore Sport, och där kan du således titta på matchen. Det finns dock fler sätt att se matchen.

Du kan streama IFK Göteborg – Örebro med ett CMore-konto, då CMore visar alla matcher från Allsvenskan. Där kan du alltså titta på fotboll live, även om det desvärre inte är helt .

På CMore sänds matcherna i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta eller TV.

  • Match: IFK Göteborg – Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag den 14 juli, 20:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Dahlin
Starfelt – Calisir – Da Graca
Salomonsson – Sakor – Affane – Wernersson
Ohlsson – Omarsson – Kharaishvili

Skador: Patrik Karlsson Lagermyr, Tobias Hysén (tveksam)
Avstängningar: August Erlingmark, Mix Diskerud

Trolig laguppställning, Örebro SK

Jansson
Lorentzson – Almebäck – Granlund
Björnqvist – Rogic – Gerzic – S. Ring
Besara – Igboananike – Omoh

Skador: Arvid Brorsson, Brendan Hines-Ike
Avstängningar: –

Båda lagen kommer från förlust

Allsvenskan har dragit igång igen, och på lördag ställs IFK Göteborg mot Örebro SK på Gamla Ullevi. På grund av bronsmatchen i VM, som har avspark klockan 16, är denna match schemalagd klockan 20 på kvällen.

IFK Göteborgs första match efter uppehållet slutade väldigt illa, med en 1-3-förlust hemma mot Kalmar FF. Nu spelar man på hemmaplan igen, och ska försöka göra det bättre. Till denna match väntas Tobias Hysén vara tillbaka i truppen.

Örebro förlorade även de sin första match efter uppehållet; 1-2 hemma mot Elfsborg. En tuff förlust för ÖSK, som ledde matchen fram till den 83:e minuten.

Speltips

Spelbolagen håller IFK Göteborg som favorit i denna matchen, men vi skulle inte underskatta Örebro i denna match.

Klubben låg 5:a inför förra omgången, men halkade ner till en 7:e-plats efter förlusten mot Elfsborg. Göteborg ligger 12:a och har varit väldigt svajiga i år. Vi är övertygade om att det låga oddset på IFK Göteborg i denna match till stor del har att göra med att det handlar om just stora IFK Göteborg, snarare än lagets prestationer. Örebro är tvärtom ett lag som presterat större än sitt namn och än förväntningarna man hade på sig inför säsongen.

Utöver ovan nämnt har IFK Göteborg båda sina ordinarie innermittfältare avstängda i denna match, vilket kan bli kostsamt.

Vi spelar den raka 2:an till 3 gånger pengarna.

  • Tips: Örebro vinner matchen
  • Odds: 3.00, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar