Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 apr, 2019

Streama Frölunda – Djurgården: Se SM final via live stream

Streama hockey hos Bet365 & spela på odds i SHL

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Behöver du hjälp för att se Frölunda – Djurgården stream från SM-finalen i SHL 2019? Då kommer vi här tipsa om hur du kan sända finalerna på din mobil, TV, eller dator.

Dessutom kommer det finnas chans att streama Djurgården – Frölunda gratis under vissa finalmatcher. Vi känner till att intresset nu är stort för att se SHL-final 2019 via streaming. Därför kommer vår guide kunna vara perfekt för dig.

Här kan du läsa om vart du kan streama Frölunda – Djurgården, eller vilken TV-kanal som sänder SHL-finaler på TV. Därför rekommenderar vi dig att läsa här för att få alla gratis tips på hur du kan streama hockey från SM-finalen i SHL

Se Djurgården – Frölunda stream

Idag tycker många att det är smidigare och bättre att streama hockey från SHL. Det ger en mer frihet. Du kan t.ex. använda din mobil eller surfplatta för att se ishockey istället för att behöva vara låst till en TV.

Dessutom finns det större möjlighet att se Frölunda – Djurgården gratis med live stream än det är om du skulle behöva rätt TV-kanaler. Därför kan man se att många i Sverige överger de klassiska sportkanalerna, för att hellre se SHL via live streaming online.

Det finns två olika knep för att se Djurgården – Frölunda live från finalmatcherna. Det ena knepet är bet365. Där kommer alla medlemmar som ha skapat ett gratis konto och satt in 50 kr att spela odds för få fri tillgång till alla deras live sändningar från massor av sporter. Där kommer det ingå att se ishockey från SHL. Notera gärna att detta endast är möjlig att göra från utlandet. Detta med anledning att bet365 har IP-blockarat att streama Frölunda – Djurgården på nätet.

Med hjälp av SHL streaming hos bet365 så kommer du kunna se matcherna mellan Djurgårdens IF och Frölunda Indians.Det kommer ingå som extra när du valt att spela på odds för 50 kr. Däremot är det inte lagligt att marknadsföra Djurgården – Frölunda stream “for free” eller gratis. Då det tekniskt sett inte är gratis, då 50 kr krävs på ditt konto.

Alternativ 1:

 • Gå till bet365
 • Skapa ett spelkonto
 • Sätt in 50 kr att spela odds för
 • Gå till alla live streams
 • Se Djurgården – Frölunda stream

Det andra knepet är att använda sig av CMore sport. Denna streamingsida kan inte erbjuda dig att se SHL-final 2019 gratis. Däremot så kommer de att kunna hålla sändningar till alla inom Sverige. Detta med bra och svenska kommentatorer. De kan även garantera dig att se hockey i HD-kvalité.

Här nedan ger vi dig en snabb hjälp för dig som vill kunna streama SHL-final 2019 mellan Frölunda Indians och Djurgårdens IF hos Cmore.

Alternativ 2:

 • Besök Cmore
 • Bli medlem
 • Köp abonnemang (399 kr i mån)
 • Streama Djurgården – Frölunda online
 • Se Djurgården – Frölunda stream

TV-kanal som sänder SHL-finalen direkt

Många som fortfarande inte riktigt att de behöver live streaming är säkert intresserade av hur man kan sända SM-finalerna på TV och via en TV-kanal.

När det kommer till vilken TV-kanal som visar Frölunda – Djurgården så är det inte bara en enda kanal som kommer att visa matcherna. Istället så kommer matcher att delas upp på flera av sportkanalerna som finns hos CMore. De potentiella kanalerna som kommer visa SHL under finalspelet är Cmore Hockey, Cmore Sport, Sportkanalen, och inte minst TV4.

Faktum är att det är gratis att se finalen på TV och via live stream när det är TV4 som står för sändningarna.

 • TV-kanaler: Cmore Hockey, Cmore Sport, Sportkanalen & TV4
 • Sändningstid: Start ca 1 timme före matchstart

Matcher, spelschema & om SM-finalen i ishockey

SM-finalen 2019 i hockey kommer utse vilket ishockeylag i Sverige som vinner det 44:e guldet sedan den moderna formen av SHL startades. Denna gång är det en duell mellan de två storstadslagen. Frölunda Indians från Göteborg, mot Djurgårdens IF i från Stockholm.

Därför ligger mer prestige i denna SHL-final än många andra tidigare. Först är det en rivalitet mellan storstäderna som man inte kan ta miste på. Dessutom kan det vara bra rent historiskt om Frölunda Indians knappar in i maratontabellen över flest SM-guld. En tabell som just nu leds just Djurgården.

Både Frölunda och Djurgårdens klarade av de otroligt svåra semifinaler. Djurgårdens lyckades slå ut grundspelssegrande Färjestads BK. Dessutom lyckades Frölunda slå ut grundspelstvåan Luleå HF.

Nyckelspelare för lagen kommer vara extremt viktiga i de, minst 4 finalmatcherna som kommer att spelas. Vi ser nu framemot alla den ishockey vi kan krama ut från SHL slutspelet 2019. Här följer alla matchtider för finalmatcherna som väntar mellan DIF – Frölunda HC.

Art Artnamn Förekomst
Match 1 Frölunda – Djurgården 21/4 – 15:00
Match 2 Djurgården – Frölunda 23/4 – 19:30
Match 3 Frölunda – Djurgården 25/4 – 19:30
Match 4 Djurgården – Frölunda 27/4 – 15:15
Match 5 Frölunda – Djurgården 30/4 – 20:00
Match 6 Djurgården – Frölunda 2/5 – 19:30
Match 7 Frölunda – Djurgården 4/5 – 15:15

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar