Bet Builder - Skapa eget spel

Bet Builder

Att spela med bet builder innebär att du kan skapa eget spel hos bettingsidor. Du får chansen att skräddarsy dina odds personligt för just dig med hjälp av bet builder hos spelbolagen. Här samlar vi ihop bettingsidor som erbjuder dig att skapa egna odds med bet builder på nätet.

Fenomenet ed bet builder slog genom bland svenska bettingsidor under starten av 2020. Allt fler sidor har nu lagt till denna funktion. Det är många som använder sig av bet builder – och intresset för att skapa egna oddsspel bara växer.

 

Spelbolag med bet builder

 • tick markSvenskt spelbolag från 1963
 • tick markLive streams av sport
 • tick markStora erbjudanden & kampanjer
 • tick markFokus på Sverige
 • tick markRoliga kampanjer & gåvor
 • tick markMånga insättningsmetoder
 • tick markStor sponsor inom svensk idrott
 • tick markLive streams av sport
 • tick markFokus på låga divisioner
 • tick markGrymt utbud
 • tick markLive streams av sport
 • tick markSpela med Swish

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

Vad är Bet Builder?

Bet Builder är en ny funktion bland flera bettingsidor i Sverige. Funktionen låter en spelare får skapa eget spel som är helt skräddarsytt efter dina egna önskemål.

Namnet kommer ifrån att du själv kommer att få bygga upp dina egna spel. Du kan t.ex. kombinera spel friskt för en specifik match. Ett exempel kan vara att du satsar pengar på både vinnande lag och målskytt under samma match och spel. Skulle ett av dina kombinerade spel i din bet builder inte gå in – så förlorar du din insats. Skulle du vinna dina kombinerade spel så kan du räkna med en högre vinst som betalas ut till ditt konto.

Skapa egna spel med bet builder – hur gör jag?

Det är enkelt att komma igång med skapa spel i bet builder hos oddssidorna i Sverige. Först väljer du en sida som erbjuder funktionen Bet Builder. Sedan väljer du en specifik match som du vill spela på. Med i menyn över alla odds inför matchen – så finns en flik med ”bet builder”. Du klickar dig vidare för att sedan komma till alla möjliga kombinationer som du kan spela på. Där väljer du sedan minst utfall av matchen – för att kombinera i ett och samma spel.

Du kan här se ett exempel på hur ett skapat spel med bet builder kan se ut:

 • Du spelar på att Liverpool ska vinna en match mot Aston Villa -> Cirka 1.50 i odds
 • Du vill även spela på att det blir över 3,5 mål i matchen -> Crika 2.40 i odds
 • Genom att kombinera spelen med bet builder får du högre odds på två spel under samma match -> Cirka 3.70 i sammalagt odds

Med hjälp av bet builder så kan du kombinera det flesta utfallen för en match. Du kan välja att spela på resultat, antal mål, målskyttar, kort, hörnor och handicap. Genom att kombinera ihop två utfall från en match – så höjer du även oddsen. Denna typ av spel är för de spelare som känner sig säkra på hur en match ska sluta.

Det är främst vanligt att använda bet builder när du spelar på fotboll odds. Det är dock långt ifrån den enda sporten du kan skapa egna oddsspel på. Det går att anävnda bet builder för flera av de populäraste sporterna så som ishockey odds eller tennis odds.

Tips på bästa sidor med bet builder?

Det skiljer inte speciellt mycket på de olika formerna av bet builders som finns bland de svenska spelsidorna., Det som kan skilja är dels oddsen för specifika matchen – men även antal alternativ av spel som du kan kombinera.

En sida som verkligen sticker ut när det kommer till bet builder är Bet365. Där har de oftast maximalt antal alternativ som du kan kombinera under en match. Hos Bet365 har du i flera fall även de bästa & högsta oddsen – speciellt inom fotboll. Därför kommer vi främst att rekommendera dig för Bet365 bet builder om du är intresserad av denna typ av odds.

Även Svenska Spel har bet builder som du kan använda. Dessvärre brukar oddsen hos Svenska Spel vara i en något lägre nivå än andra bettingsidor.

Andra spelsidor som har riktigt bra bet builder är Unibet, Betfair eller Betsson. Du kan läsa mer om alla dessa sidor bland våra recensioner. Där kan du se vilka fördelar och bonusar som de olika spelbolagen erbjuder sina spelare.

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. Betfair
 4. Betsson
 5. Svenska Spel

Nästan alla nya spelbolag som lanseras har lagt till bet builder. Det känns inte modernt att skapa en helt ny sportsbook för att sedan inte ha de nyaste funktionerna. Därför kan vi räkna med att allt fler sidor kommer att ha funktionen med bland alla sina olika oddsspel.

Läs betting tips & kombinera odds

Det bästa tipsen vi kan ge inför dess att du skapar egna spel med Bet Builder är att läsa av lite speltips. De kan i flera fall vara bra att kolla lite analyser för att få andra perspektiv på de matcher du planerar att betta på. Det finns massor av gratis speltips online som du kan läsa inför de större matcherna. Du kan själv undersöka om det finns flera speltips som du tror kommer att gå in – för att sedan kombinera ihop utfallen i ett och samma oddsspel.

För att hitta speltips så rekommenderar vi dig att kolla in hos oss på Sportal.se. Vi har nya speltips i stort sett varje dag på vår hemsida som du kan rygga. Det går även bra att använda Google för att hitta andra speltips för att få fler åsikter inför din match.

Använd bonus på bet builder spel?

Hos de flesta sidor så kan du använda din välkomstbonus på odds som du kombinerar ihop själv med hjälp av Bet Builder. Det är ett bra knep för att testa en helt ny funktion och en ny berttingsida utan att riskera speciellt mycket av dina egna pengar. Om du hittar till en sida som erbjuder riskfria spel & gratis free bets så kan reglerna skilja sig åt mer. Du bör kolla upp vilka odds som det är möjligt att spela på innan du hämtar ut din bonus.

Det kan finns redan kombinerade spel som din bettingsida redan har kombinerat ihop för dig. Hos flera sidor kan detta kallas för ”Pre-Packs” eller ”förbereda spel”. Där ger spelbolagen dig ett rekommenderat spel som är kombinerat åt dig. Oftast så kan sidorna även boosta odds inför de kombinerade spelen som de själva valt ut.

Frågor & svar

Vi hoppas självklart att vi här har svarat på alla dina frågor om bet builder hos oddssidorna i Sverige. Skulle du ha missat något från vår guide så har vi sammanställt de frågor och svar som är vanligast att spelare söker efter.

Vad är Bet Builder?

Bet Builder är en funktion hos flera bettingsidor i Sverige. Funktionen låter en spelare får skapa eget & kombinera spel som är helt skräddarsytt efter dina egna önskemål.

Vilka sidor har Bet Builder?

Många sidor har lagt till bet builder bland sina odds. Några exempel är Bet365, Svenska Spel, Betsson, Unibet och NordicBet.

Hur skapar jag egna spel?

Du blir medlem hos en sida med bet builder. Du väljer sedan en match som du betta på. Sedan väljer du minst två olika utfall från matchen. Sedan lägger du en insats på de förhöjda oddsen.

Kan jag använda bonus på egenskapade spel?

Ja. Flera bettingsidor låter dig använda en bonus för att spela på odds som är skapta med hjälp av Bet Builder. Läs genom regler och villkor innan – för att vara på säkra sidan.

Hur vinner jag med Bet Builder spel?

Det finns naturligtvis inga garantier för att vinna pengar på dina spel med Bet Builder. Du kan öka chansen genom att läsa speltips eller utforska alla förutsättningar inför matchen.


Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.