Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 mar, 2020

Streama Sandviken – Djurgården: Se matchen via live stream

Hitta er live stream till Sandvikens IF – Djurgårdens IF.

Letar du efter en möjlighet att streama Sandvikens IF – Djurgårdens IF i Svenska Cupen? Vi hjälper dig på vägen. Läs om hur du gör för att se matchen online via live stream.

Det är rätt många som vill titta när Djurgården ställer upp för att möta Sandviken i Svenska Cupen. I den här artikeln visar vi dig hur du bär dig åt för att se matchen online på internet.

Följ med och hitta din Sandviken – Djurgården live stream.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sandviken – Djurgården live

Hur gör man då för att streama Sandvikens IF – Djurgårdens IF? Jo, första steget är att ta reda på vilken tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen. Det är C More.

Du kan alltså hitta en Sandviken – Djurgården live stream att titta på om du skaffar dig ett C More-konto med abonnemanget C More Mycket Sport.

Sändningarna på tjänsten är av hög bild- och ljudkvalitet och ständigt med duktiga kommentatorer. Just denna match är det Daniel Kristiansson som kommenterar.

Det går att se matchen från valfri plattform – titta från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport
  • 3. Titta på Sandvikens IF – Djurgårdens IF via live stream! (2 mars)

Titta på Sandviken – Djurgården på TV

Det fungerar även att se Sandviken – Djurgårdens IF på TV. Kanalen som visar matchen är C More Fotboll. Sändningsstart är, liksom på nättjänsten, 18:50. Sedan blåser domaren igång matchen prick klockan 19:00.

Råkar det vara så att du saknar kanalen men ändå vill se matchen på TV, då kan du koppla din live stream från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 18:55
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

De sista matcherna i Svenska Cupens andra gruppspelsomgång ska spelas, och i en av matcherna gör svenska mästarna Djurgården upp med Division 1-laget Sandviken. Båda lagen har än så länge alla möjligheten att gå vidare från gruppspelet, där endast 1:an kvalificerar sig. Givetvis är det Djurgården som hålls som gruppfavorit.

Djurgården besegrade Dalkurd med 3-2 i första matchen, efter att ha haft 3-0 men släppt in Dalkurd i matchen. Sandviken förlorade sin första match, med 1-3 mot Mjällby trots att man var uppe i ledning i halvtid.

Sandviken – Djurgården: Frågor & svar

Sandviken – Djurgården spelas måndag 2 mars klockan 19:00.

Spelplats för denna gruppspelsmatch i Svenska Cupen är Göransson Arena, i Sandviken.

Matchen visas på C More Fotboll med sändningsstart 18:55.

Du kan live streama Sandviken – Djurgården på C More.

Nej, det är tyvärr inte gratis att live streama Sandviken – Djurgården.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar