Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 aug, 2020

Speltips & odds: IFK Göteborg – IFK Norrköping 17/8

Norrköping - Göteborg live stream

Kamratmöte på Gamla Ullevi! Två formsvaga lag gör upp om poängen i Göteborg.

IFK Göteborg X IFK Norrköping

3.20

3.50

2.15
Spela nu ➤
Odds hämtat: 16/08/2020 – 12:15

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Giannis Anestis

Alexander Jallow – Mattias Bjärsmyr – Jakob Johansson – Victor Wernersson

August Erlingmark – Tobias Sana

Hosam Aiesh – Patrik Karlsson Lagermyr – Alhasan Yusuf

Alexander Farnerud

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Isak Pettersson

Linus Wahlqvist – Filip Dagerstål – Rasmus Lauritsen – Lars Krogh Gerson

Alexander Fransson – Eric Smith – Simon Thern

Isak Bergmann Johannesson – Christoffer Nyman – Sead Haksabanovic

Här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama IFK Göteborg – IFK Norrköping live.

Två formsvaga lag

IFK Norrköping inledde Allsvenskan väldigt starkt, då man krossade motstånd efter motstånd. Med tiden har dock den där lysande formkurvan börjat svänga nedåt rätt rejält, och nu har man faktiskt tre raka förluster.

Till matchen mot IFK Göteborg är nyförvärvet Linus Hallenius tillbaka i Norrköpings trupp. Han gjorde tre inhopp i början av augusti, saknades mot Hammarby senast. Hallenius har tidigare öst in mål för just Hammarby samt GIF Sundsvall, och nu hoppas Norrköping på att den från Cypern återvändande anfallaren ska kunna få igång lagets målskytte.

IFK Göteborg har det riktigt tufft för tillfället. Laget bara kryssar och kryssar, och har nu gått tio raka ligamatcher utan seger. Under den här tiden har man dock lyckats vinna Svenska Cupen, och om några veckor kliver man därför in i ett kval till Europa League.

Cupsegern är också välkommen för tränaren Poya Asbaghi, som varit ifrågasatt från många håll under sina år i klubben. Hur som helst har ledningen varit tydliga med att man har fullt förtroende för sin tränare.

Speltips & odds

IFK Göteborg såg ganska bra ut mot Kalmar senast, och skapade egentligen chanser för att vinna matchen. Det är också så det sett ut i många av de här poängtappen, men det vill sig inte för Asbaghis lag. Anfallarna missar chanser på löpande band, och försvaret är inte felfritt det heller.

Norrköping har väl inte gjort många lyckliga heller under de senaste matcherna, men man har en annan kapacitet än Göteborg. Man borde nästan fått med sig poäng mot Hammarby senast, och när man nu möter ett krisdrabbat Göteborg tror vi att det är rätt tillfälle att studsa tillbaka.

Vi spelar den raka 2:an till det fina oddset 2,35, vilket vi finner på Betsson.

  • Tips: IFK Norrköping vinner matchen
  • Odds: 2,35 på Betsson (odds hämtat 17/8, 14:00)

Fotbollsquiz

fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
29 maj, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
19 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
19 december, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar