Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 apr, 2016

Malmö FF möter Gif Sundsvall live stream

Malmö FF, som av eniga experter är storfavoriter att ta hem Allsvenskan i år, inledde med att hemmaslå de regerande mästarna IFK Norrköping med 3-1. I den andra omgången åkte man däremot på en sensationell förlust när man gästade nykomlingen Jönköpings Södra. Inte gjorde det förlusten lättare att smälta för skåningarna, att det var klubbens utlånade Pawel Cibicki som var stor segerorganisatör för smålänningarna.

Gif Sundsvall inledde med att ta en fin poäng mot AIK, efter att ha spelat 1-1 på Friends Arena. I hemmapremiären hade man det dock tyngre, och man förlorade Norrlandsderbyt mot Gefle med 1-2, efter att ha tappat en 1-0-ledning.

När lagen möttes förra året vann de himmelsblå skåningarna båda mötena. Malmö är storfavorit att vinna även måndagens möte lagen emellan. Det krävs dock att skåningarna gör en betydligt bättre insats än man gjorde senast mot Jönköpings Södra. Det är upp till de skånska storstjärnorna att visa varför de är storfavoriter att stå som slutsegrare, när den allsvenska säsongen summeras i höst.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar