Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 feb, 2012

Han bestämmer sig inom en vecka

Den serbiska mittbacken har varit ett hett namn för Kalmar FF och sportchefen Svante Samuelsson och har varit på plats och tränat med smålänningarna under vintern. 

Nu har jakten på en mittback intensifierats efter att Mats Solheim drog av korsbandet i knäet i träningsmatchen mot AIK förra helgen och Djordjevic är det hetaste alternativet. 

– Han ser Kalmar som ett seriöst alternativ, men det låter som om han har ett par andra alternativ att ta ställning till också. Men han vill inte vänta för länge utan vill komma igång och spela fotboll igen, säger Svante Samuelsson till Barometern.

– Jag ska ha fortsatt kommunikation med honom. Känslan jag fick är att han vill ha det klart så snart som möjligt. Han sade att han bestämmer sig inom en vecka. Vi hoppas att han ser vårt förslag som den bästa lösningen där han kan få helheten; bra socialt, fotboll på bra nivå och pengar. Handlar det bara om pengar så har han förmodligen bättre alternativ.

Djordjevic, som har meriter från VM-spel med Serbien och Champions League-spel med Partizan Belgrad, bröt nyligen kontraktet med sin klubb Krylia Sovetov. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar