Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 jul, 2012

Första 35 minuterna var lysande

Gif Sundsvall gjorde en av lagets bästa halvlekar sedan Sören Åkeby tog över när Åtvidaberg stod för motståndet i helgen. Efter sju minuters spel stod det redan 2-0 till hemmalaget efter mål av Simon Helg och Fredrik Holster. Men två individuella misstag från hemmalaget bjöd in Åtvidaberg i matchen.

– Vi gör årets bästa första 35 minuter. Det är absolut det bästa jag har sett laget spela och vi spelade ut Åtvidaberg helt och hållet. Vi var lysande, säger Åkeby till Sportal.se.

– Vi borde ha stängt matchen redan då men vi släpper istället in två mål på två individuella misstag vilket kändes väldigt tungt och svårt eftersom vi kände oss så jäkla bra.

Magnus Eriksson och Viktor Prodell såg till att det stod 2-2 i paus och efter halvtidsvilan jämnades spelet ut en aning.

– Jag ska vara ärlig och säga att Åtvidaberg jämnade ut spelet efter paus, då var det en jämn match. Sen gör vi 3-2 i slutet men lyckas inte stänga matchen utan släpper in 3-3. Spelmässigt gör vi dock en jättebra match men tyvärr också en del individuella misstag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar