Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 mar, 2016

Falkenberg öppnar mot IFK Göteborg live stream

Förra säsongen slutade i besvikelse för Blåvitt, som fick se sig besegrade av IFK Norrköping högst upp i ligan, och man fick nöja sig med en andraplats. I år tippas man återigen vara med högt uppe i tabellen, men är tippade att hamna efter storfavoriten Malmö FF.

Falkenberg hoppas på en något stabilare säsong i år än förra året, och hoppas kunna etablera sig som ett stabilt allsvenskt lag. Förra året levde man väldigt farligt men lyckades med små marginaler hålla sig kvar. Inte blev det sämre av att lokalrivalen Halmstads BK, som man så länge stått i skuggan av, åkte ur Allsvenskan. Nu kan därför gultröjorna titulera sig Hallands bästa lag.

Falkenberg får i år klara sig utan Adam Eriksson och Carl Wede, som båda värvats av Helsingborg. Även Godsway Donyoh lämnar hallänningarna, för spel i Nordsjälland. IFK Göteborg har stått för allsvenskans troligen hetaste värvning, när de lyckades locka hem Tobias Hysén från Kina. Räkna med att han vill öppna sitt målkonto redan på söndag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar