Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 aug, 2012

Extra inspirerande när serieledarna förlorat

I brist på yttermittfältare i Malmö FF har forwarden Alexander Nilsson de senaste träningarna klivit ner på mittfältet. Det har fungerat så bra att Rikard Norling nu överväger att ge Nilsson chansen i matchen mot Gif Sundsvall ikväll.

– Det har känts bra. Jag är ju bättre som anfallare och det vet Norling om, men just nu har vi inte så många yttrar och jag gör vad tränaren säger, säger Nilsson till Sportal.se.

Vad kan du bidra med som ytter?

– Jag tror att jag kommer att gå in myckte i banan och hitta instick och gå på avslut. Jag kommer nog inte att ta mig runt så mycket på kanten. Jag kommer att löpa in mycket bakom deras backar för att bidra offensivt.

Ikväll har Malmö FF en stor chans att krympa avståndet upp till Elfsborg eftersom boråsarna förlorade bortamatchen mot BK Häcken med 4-2 igår.

– Det är klart att det känns extra inspirerande när serieledarna förlorat, men vi går ju alltid ut för att vinna alla matcher vi spelar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar