Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 mar, 2013

Europa närmare än man kan ana

3-1 är ett bra resultat mot Jönköping Södra men vi ska nog vara rätt glada att vi bara släppte in ett mål med tanke på de lägen motståndarna hade i första halvlek. Det är lätt man glömmer bort den första halvleken när det slutade så bra men hade vi mött vassare forwards så hade vi garanterat hamnat i underläge. Försvarsspelet var för övrigt det jag satte störst frågetecken till, jag vet inte om vi bara var trögstartade eller om det var något annat men i första halvlek såg det ofta inte bra ut – bolltittande och sega i förflyttningar. I övrigt var det en stabil insats och emellanåt såg spelet rätt bra ut. Solignac verkar lovande på topp men överarbetar vissa situationer. Man ska nog inte bedöma honom allt för hårt ännu, i vilket fall gör inte jag det. Nu är det öppet mål mot kvartsfinal och om vi hamnar där är Europa bara TRE matcher bort. Tänk det, att få se DIF i Europa redan i år.

***

Toivio ryktas vara på väg bort och jag har ingen aning om sanningshalten i det. Men om han försvinner hoppas jag verkligen att en ersättare av klass finns tillgänglig, annars vore det riktigt illa.

Johan Ericsson

Djurgårdsbloggen

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar