Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 sep, 2012

Det är klart att bollen ska bort

AIKs tränare Andreas Alm valde inför matchen mot Elfsborg att spela med Daniel Majstorovic istället för Niklas Backman i mittförsvaret bredvid Per Karlsson för att ge David Elm en match i luftrummet.

Fel beslut skulle det visa sig. Den forne landslagsmannen såg seg och stabbig ut i sitt rörelsemönster och får också ta på sig Elfsborg ledningsmål i den första halvleken.

– Det är klart att bollen ska bort. Jag såg inte att det kom en motståndare, så blir det ibland, sa Majstorovic till det samlade pressuppbådet efter matchen.

Matchen slutade 1-1 på Råsunda efter att Martin Lorentzson krutat in kvitteringen i den andra halvleken och räddat Majstorovic.

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.