Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 maj, 2011

AIKs självförtroende på Råsunda är stort

Pelle Olsson och hans Gefle kommer till Råsunda i eftermiddag som klara underdogs. AIK sprudlar av självförtroende i Solna och besegrade Helsingborg senast i sin hemmaborg.

– Vårt anfallsspel ska vara spetsigare än senast. Samtidigt är vi beredda på att matchbilden blir annorlunda då AIK:s självförtroende hemma på Råsunda är stort. Olof Mård är redo för spel och tillkommer i truppen som åker till Råsunda, säger Olsson till klubbens hemsida inför matchen.

Men det är jämnt i Allsvenskan. Trots att AIK gått bra den senaste tiden kan Gefle, i händelse av tre poäng i Solna idag, gå förbi i tabellen.

Gefles trupp:

Mattias Hugosson, Emil Hedvall, Olof Mård, Daniel Theorin, Zakaria Abdullai, Pär Asp, James Frempong, Jonathan Hellström, Jakob Orlov, Daniel Bernhardsson, Hasse Berggren, Jens Portin, Mikael Dahlberg, Dragan Kapcevic, Jonas Lantto, Marcus Hansson, Eric Larsson, Suad Gruda och Yussif Chibsah.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar