Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 maj, 2017

AIK – Djurgårdens IF: Live stream från Allsvenskan

Det är dags för Stockholmsderby mellan två av tre lag från huvudstaden. Det är AIK som kommer ta emot Djurgårdens IF på Friends Arena i Solna. Matchen kommer inte bara vara viktig för att bevisa vem som är störst i Stockholm, utan i potten kommer det även finnas tre viktiga poäng att spela om.

Matchen mellan AIK – Djurgården IF är därför en match som man naturligtvis vill live streama. Det ger dig nämligen chansen att se Stockholmsderbyt live, och därför inte missa den viktiga matchen. Många kommer säkert att leta efter live streams inför matchen, men är det möjligt att hitta dessa? Svaret är dessvärre nej.

Så hur ska du gå till väga om du ska streama AIK – Djurgården IF (DIF) online? Jo, det kommer vi att visa dig här nedanför. Fortsätt gärna läs för att få tillgång till din live stream inför Allsvenskans kanske hetaste derby.

streama allsvenskan

Streama AIK – DIF online

För att följa matchen mellan AIK – Djurgården live så rekommenderas du lite olika knep. Det allra bästa sättet är om du skulle ha en biljett till matchen och kunna se Stockholmsderbyt live på Friends Arena.

Alla i Sverige får naturligtvis inte plats på arenan, och kan därför följa matchen via live stream eller på TV. Att kunna streama AIK – Djurgårdens IF är enligt oss det nästbästa sättet för att inte missa den dramatik som det bjuds på. Att streama matchen är inte möjligt, utan kommer att kosta dig en mindre summa.

För att se AIK spela mot Djurgårdens IF så behöver du först och främst ett konto inne hos Cmore. Denna streamsida online erbjuder dig att se massor av sport live. Inte minst från våra svenska ligor.

Ett konto kan du skaffa direkt på deras hemsida. För att få full tillgång till deras Allsvenskan live streams så behöver du uppgradera ditt konto till premium. Detta kommer att kosta dig en liten slant, men är enligt oss värt det om du vill se AIK eller Djurgårdens matcher i Allsvenskan.

Att köpa ett månadsabonnemang kommer att kosta dig 449 kronor i månaden. Då kommer du att kunna se alla matcher från Allsvenskan live, och inte bara Stockholmsderbyt mellan AIK – DIF.

Det går även fint att bara köpa rättigheter att kunna streama enskilda matcher i Allsvenskan 2017. Du kan då välja pay-per-view, vilket innebär att du endast köper en match som du speciellt vill se online.

Många väljer just att köpa enskilda matcher när det hettar till ordentligt i Allsvenskan, och vi får uppleva ett Stockholmsderby mellan två lag från huvudstaden. Läs gärna mer inne hos Cmore om hur du kan få tillgång till AIK – Djurgårdens IF live stream på nätet.

aik dif se stream på nätet

Allsvenskan när den är som bäst!

I Allsvenskan spelas det varje år flera heta derbyn och rivalmöten inom fotboll. Allra högst måste vi påstå att matcherna mellan Stockholmslagen är. Det finns idag tre fotbollslag från Stockholm som tillsammans skapar en härlig atmosfär när de möts.

AIK, Djurgårdens IF, och Hammarby IF är dessa tre lag. De har alla en stor supporterskala, och många i Stockholm har valt vilket av lagen som de backar upp. Vi tycker helt klart att ett derby i Stockholm är bäst att se på plats, men även kul att följa på TV eller via live stream.

I ett derby i Stockholm så kommer vi garanterat se inramningar utöver det vanliga. Båda lagen kommer garanterat att ställa upp med snygga tifon som förhoppningsvis ska tagga till spelarna en smula extra!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar