NYHETER

Revansch för IFK Göteborg som förlorade stort senast lagen möttes. Ett derby på Gamla Ullevi bjuder alltid på en otrolig inramning och bra fotboll.

  • Matchstart: Söndag 20 augusti kl. 17:30
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Cmore fotboll

Se derbyt mellan IFK Göteborg – BK Häcken via stream

Derbyt kommer locka stora mängder supportrar som samlas för att heja fram sina favoritlag. Så man kan förvänta sig en häftig inramning som även kommer kännas av i en live stream. Det är verkligen en match som är värd att följa på stream online.

Leverantör av streamingtjänsten är Cmore. Det är dom som visar alla omgångar i Allsvenskan 2017 och även annan sport. Där kan man alltid förvänta sig hög klass på sändningarna med intressanta analyser från experter och givetvis mindre reklam än andra kanaler.

Förra mötet slutade som sagt 4–0 till BK Häcken. Det var en riktigt bedrövlig match från IFK Göteborg som såg gråa ut. Mycket har hänt sedan dess, produktionen framåt har stannat av något för Häcken och IFK har gjort stora ändringar i ledarstaben.

Räkna därför med en helt annan matchbild och en roligare sådan att följa via live stream online. Nu har dessutom IFK Göteborg sina hemmasupportrar i ryggen på ett Gamla Ullevi som väntas vara utsålt. Så starta upp din live stream på Allsvenskan redan idag för att vara väl förberedd på söndag.

Glidtackling från spelare i Häcken på spelare i IFK

Odds och betting på IFK Göteborg – BK Häcken

Vill man krydda ett redan hett derby lite extra kan lägga ett odds eller två på matchen. Hur man bettar på fotboll är väldigt enkelt. Man hittar det oddset man tycker känns attraktivt för att sedan klicka i önskad summa och sedan lägger man spelet.

På matchen mellan IFK Göteborg – BK Häcken ser oddsen relativt jämna ut. Det är fortfarande många frågetecken kring Göteborg medans Häcken gått från klarhet till klarhet.

Matchodds

  • IFK Göteborg: 2.20
  • Oavgjort: 3.35
  • BK Häcken: 3.25

Vi på sportal tror på en jämn match som lika gärna kan sluta oavgjord. IFK Göteborg har en viss tendens att spela lika på hemmaplan och Häcken med sitt tighta försvarsspel släpper sällan in fler än två mål.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se