Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 nov, 2022

VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider

holland argentina speltips stream

Idag påbörjas de första matcherna av den sista omgången av gruppspelet. Det är spelschemat i Grupp A och Grupp B som vi kommer att följa i VM den 29/11.

I vanlig ordning så kommer vi ge dig alla de bästa oddsen i våra speltips under dagens matcher. Du kan även hitta tider för när du kan se VM live under den 29 november.

Matcherna i denna sista omgång av gruppspelen är av mycket stor betydelse. Nu ska det avgöras vilka två lag från varje grupp som tar sig vidare till finalspelet.

Dagens speltips Odds
Cody Gapko gör mål mot Qatar 6.40 hos Expekt


Dagens matcher, 29/11 – Tips & TV tider

Det kommer vara två väldigt öppna grupper som avgörs under den 29/11 i VM 2022. De flesta lagen som spelar under dagen har chans att ta sig vidare.

Holland – Qatar

Holland har siktet inställt på att vinna gruppen. För att den önskan ska gå i uppfyllelse så krävs det en seger mot Qatar. Det finns även risk för att det blir ett avgörande på målskillnad. Därför kan vi förvänta oss ett Holland som trycker på under alla 90 minuter av matchen – oavsett resultat.

Qatar har å andra sidan redan lämnat mästerskapet. Det enda värdlandet har kvar att spela gör är hedern. Detta låter som en given match för Holland. Oddsen på en rak 1:a känns för lågt. Därför spelar vi på att målskytten Cody Gapko kommer göra minst ett av Hollands mål.

Ecuador – Senegal

Det lag som vinner denna match kommer att ta sig vidare mot finalerna. Detta blir med andra ord en ren 16-delsfinal. Lite mer press på Senegal – då Ecuador klarar sig vidare vid ett oavgjort resultat. Vi tror detta blir en mycket jämn match mellan två relativt fysiska lag. Vi tror matchen blir en hård kamp – snarare än massor av välspelat fotbollsgodis.

Oddsen hos de svenska bettingsidorna ligger till fördel för Ecuador. Vi tycker att deras inledande matcher har visat att Ecuador kan vara ett problem för vilket landslag som helst. Vi tror att Ecuador klarar matchen.

England – Wales

 • Tid: 20:00
 • Bettingtips: Båda lagen gör mål – Nej (1.74 hos Expekt)
 • TV: SVT1
 • Stream: SVTPlay

Prestigefullt möte på de brittiska öarna mellan England och Wales. Statistiken mellan dessa två landslag är solklar – det är fördel för England. Det enda som krävs för att England ska ta sig vidare är en vinst mot Wales. Ingen målskillnad kommer vara betydelsefull vid vinst. Därför kan vi förvänta oss att England gör 1-0 eller 2-0. Innan de börjar säkra bakåt.

Vi tror därför att det kommer bli väldigt svårt för Wales att göra mål överhuvudtaget. Endast ett mål har Wales lyckats göra på de första två gruppspelsmatcherna. Därför kommer vi spela på att minst ett av lagen går från matchen med 0 gjorda mål. Det bästa oddsen hittar vi inne hos Expekt.

Iran – USA

 • Tid: 20:00
 • Bettingtips: Över 2,5 mål i matchen (2.18 hos MrGreen)
 • TV: SVT1
 • Stream: SVTPlay

Både USA och Iran har imponerat i gruppspelet – trots detta så har samlingen av poängen inte varit lika lyckosam. Det är sannolikt dessa två lagen som gör upp om platsen bakom England i Grupp B. Vinnaren av matchen kommer att belönas med en biljett till finalspelet. Det är garanterat. Vid oavgjort så skulle även Wales ha chansen att bland sig i.

Både USA och Iran har visat hög kvalité i sitt anfallsspel. Bristerna för båda ligger främst i disciplinen och försvaret. Det öppnar för att det kan bli mycket mål i matchen. Vi spelar på oddsen som finns hos MrGreen Sverige för att det ska bli över 2,5 mål i matchen.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar