Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 mar, 2021

Sverige – Georgien: Speltips, odds & startelva (25/3)

Sverige – Georgien: Speltips, odds & startelva (25/3)

Den 25 mars (25/3) så går Sverige in i VM kval med en match mot Georgien. Vi samlar här de bästa oddsen att spela på inför matchen. Vi försöker ge flera speltips för Sverige – Georgien för att skapa ett bra tipskupong.

Det kommer vara fullt möjligt att kombinera våra speltips inför Sverige – Georgien med andra matcher från VM kvalet. Det är just nu många landslag som samlas för att spela kvalmatcher mot varandra. Det skapar många odds för fotboll i VM kvalet.

Vi har valt att spela med Unibet odds & bonus. Det ger oss 100% bonus att spela riskfritt för – samtidigt som deras odds är riktigt bra. Speciellt på matchen mellan Sverige – Georgien.

Vad: Sverige – Georgien, VM kval
Avspark: Den 25/3, kl. 20:45
Vart: Friends Arena
Speltips: Sverige vinner (Handicap – matchen startar 0-1)
Odds: 1.76 hos Unibet
Stream & TV > Streama Sverige – Georgien

Inför matchen

 • Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget efter drygt fem års uppehåll. Småskadad – men ska vara i speldugligt skick.
 • Sverige har helt klart ett bättre lag – och individuella spelare. Allt utom en seger är att räkna som en skräll.
 • Sverige har en tillsynes frisk och kry trupp – inte många spelare har avböjt landslagssamligen.

Trolig startelva för Sverige

 • MV: Kristoffer Nordfeldt
 • B: Mikael Lustig
 • B: Victor Nilsson Lindelöf
 • B: Filip Helander
 • B: Ludvig Augustinsson
 • M: Dejan Kulusevski
 • M: Sebastian Larsson
 • M: Kristoffer Olsson
 • M: Victor Claesson
 • F: Zlatan Ibrahimovic
 • F: Alexander Isak

Speltips

Att Sverige kommer vinna matchen utgår vi ifrån när vi gör ett speltips inför Sverige – Georgien. Att spela på en rak etta är ett säkert spel – men ger oss inte riktigt de oddsen som vi önskar. Därför väljer vi att söka igenom andra odds som både känns säkra och ökar vår potientiella vinst.

Vi har valt att lägga fram tre olika speltips. Oddsen för alla dessa spel kan gå in samtidigt under matchen. Det är oftast inte möjligt att kombinera spelen i samma kupong.

Läs mer: Se alla våra speltips på fotboll

Sverige vinner (Handicap – matchen startar 0-1)

Sverige bör vinna med mer än ett mål i matchen mot Georgien. Därför väljer vi ett odds med handicap. Det innebär att matchen kommer att starta med en ledning för Georgien med 0-1. Det innebär helt enkelt att Sverige måste vinna med två mål för att oddset ska gå in.

Sverige har en såpass bra spets för att kunna göra minst 2 mål framåt. Speciellt med tanke på att Georgien har ett försvar som skulle kunna liknas med ett mittenlag i Allsvenskan.

Rätt resultat (3-0)

Vill man gambla lite extra inför Sverige – Georgien så kan man försöka pricka in rätt resultat. Då har vi valt att lägga oss på 3-0 till Sverige. Det känns väldigt troligt att Sverige kan hålla nollan. Det lär vara mycket fokus från Janne Andersson att försvaret sitter perfekt. Därför tror vi inte det blir några mål bakåt – men flera stycken framåt.

Antal hörnor för Sverige – Över 6.5

Att Sverige kommer få många bra målchanser mot Georgien tror vi är ett faktum. Oftast brukar sämre lag kunna hålla undan en tid innan första målet skickas in. Vi tror det kommer bli ganska rikligt med hörnor i matchen – inte minst för Sveriges del. Därför tror vi att de skakar fram minst 7 hörnor under matchen.

Oddsen vi spelar på!

Alla odds är alltså hämtade från Unibet den 23 mars, kl 12:00. Det innebär att oddsen kan både höjas och sänkas för våra speltips inför att matchen startar. Det kan både vara en fördel eller nackdel för dig.

Om du inte känner dig riktigt nöjd med de oddsen som vi lagt fram inför Sverige – Georgien så kan du alltid hitta andra bettingsidor online att jämföra dina odds med. Det skadar aldrigt att jämföra för att känna sig mer säker på att man spelar med bäst och störst vinstchanser.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar