Streama VM-kval – Se matcher via live streaming

Vill du kunna se matcher från VM-kval i Europa? Vi kan hjälpa dig att hitta en sida där du kan streama VM-kval till Qatar 2022.

Sverige spelar i en ganska okej grupp med bl.a. Spanien och Grekland. Kniper man en andra plats i gruppen så kommer man gå till play-off. Vinnare går direkt till VM i Qatar. Det finns goda anledningar till att följa Sveriges matcher i VM-kvalet via live streams.

Extra spännande blir det att sända matcher från VM-kval nu när Zlatan Ibrahimovic anslutit sig till truppen. Det ger även en försmak på vad vi har att vänta oss från Sverige landslag i fotbolls-EM 2021. Mycket spännande!

Streama fotboll online? Gör det på Bet365!

Se matcher från bl.a. Sveriges landslag – Tillgänglig live streaming

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama VM-kval matcher

Du kan sända alla matcher från Europas VM-kval hos Cmore. De har rättigheter för att visa live streams inom Sverige. Du kan streama VM-kval matcher genom att skapa ett konto på deras hemsida.

Det är dessvärre inte gratis – utan kommer finnas bakom en betalvägg. Vilket innebär att du behöver köpa ett sportpaket. Du kan välja på olika sportpaket som visar olika mycket sport. Priserna är från 249 kr i månaden.

Du kommer inte bara få tillång till VM-kval streams. Det kommer även vara möjligt att se massor av annan sport. Till exempel SHL hockey streams eller varför inte säkra ditt abonnemang för att streama fotboll EM 2021 redan nu?

Du hittar Sveriges matcher enkelt inne hos Cmore. Där kommer de även bädda upp sändningen med en studio som ger sina analyser inför och efter matchen spelas.

Här nedanför kan du se vilka steg som du bör gå igenom för att se VM-kval matcher via live streaming. Det går väldigt snabbt och smidigt!

  • Gå till Cmore
  • Registrera ett konto
  • Köp abonnemang från 249 kr / mån
  • Se alla matcher via VM-kval streams

Sänd på TV

Det är inte bara via live streaming som du kan se matcher från VM-kvalet till Qatar 2022. Du kommer även sända vissa matcherna på TV. Det är inte alla matcher som kommer att sändas på TV – men du kan räkna med att det är de allra bästa. Inte minst så kommer naturligtvis Sveriges landslag sändas på TV.

Flera av dessa kanaler kommer låta dig se matcherna gratis. Dessa TV-kanaler ingår i många kanalutbud som finns

Här kan vi rada upp kanaler som du kan titta på för att följa VM-kval på TV.

  • TV4 (Sveriges matcher)
  • TV12
  • Cmore Fotboll
  • Cmore Sport
  • Sportkanalen

 

OS-Studion på Discovery – Programledare & experter
OS-Studion på Discovery – Programledare & experter
Läs om teamet hos Discovery som finns med i OS-studion för Vinter OS 2022. Vi samlar alla experter, programledare, kommentatorer och reportrar.
27 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Frankrike: Se live stream & TV (27/1)
Streama Sverige - Frankrike: Se live stream & TV (27/1)
Se vart du kan sända Frankrike - Sverige stream på nätet. Titta även vilken kanal som visar semifinal i handbolls EM 2022 på TV.
27 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Viaplay förlänger avtalet med fyra fotbollsexperter
Viaplay förlänger avtalet med fyra fotbollsexperter
Erik Niva, Johanna Frisk, Bojan Djordjic och Glenn Strömberg har skrivit på nya långa kontrakt, där vi får fortsätta se dem i Viaplays fotbollssändningar.
26 januari, 2022 | Katten Jansson