Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 nov, 2020

Streama Chile – Peru: Live stream & TV

Chile Peru stream

  • Chile har kryssat en match i VM-kvalet, och förlorat en.
  • Peru har exakt samma läge – en poäng efter två kvalmatcher.
  • De två senaste mötena lagen emellan har slutat i 3-0-segrar för Peru.
Vad Chile – Peru, VM-kval Sydamerika
Var Estadio Nacional de Chile, Santiago de Chile
När Lördag 14 november, 00:00
Live stream Bet365

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Natten till lördag 14 november spelas en riktigt stor match i Sydamerikas VM-kval. Här visar vi er hur ni gör för att live streama Chile – Peru! Se hur ni gör för att hitta er direktsändning till matchen online.

Streama Chile – Peru online

Matcherna mellan Chile och Peru är alltid spännande sammandrabbningar. De två rivalnationerna i Sydamerika har haft en del bataljer genom åren, och även om Chile oftast varit den mest framträdande fotbollsnationen av de två är det faktiskt Peru som haft störst framgångar på senaste åren, både när lagen har mötts och genom att nå VM senast. Här visar vi er hur ni gör för att hitta en Chile – Peru live stream, så att ni kan se när lagen möts i det sydamerikanska VM-kvalet denna helg.

Följ våra instruktioner så hittar du snart en direktsändning och kan titta på Chile – Peru online!

Chile – Peru live stream

Det går att streama Chile – Peru live på Bet365. Det enda du behöver göra för att få tillgång till sändning av matchen är att skapa ett spelkonto, göra en insättning på minst 50 kronor och börja titta på fotboll. Så länge du har pengar på ditt konto kan du ta del av hur många fotboll streams som helst.

Titta på matchen från valfri enhet, du kan kolla via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller HDMI-kabel kan du dessutom koppla över sändningen till din TV.

Din Chile – Peru live stream på Bet365 håller hög kvalitet, och det är bra bild och ljud. Matchen visas direktsänt, och du måste titta live. Det går inte att se matchen i efterhand.

Matchen börjar klockan 00:00, natten till lördag 14 november.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto & sätt in minst 50 kronor
  3. Streama Chile – Peru live!

Titta på Chile – Peru på TV

Ingen svensk TV-kanal kommer att visa Chile – Peru på TV. Du kan därför inte titta på matchen på vanlig TV om du bara har svenska kanaler.

Istället kan du koppla din Chile – Peru stream från Bet365 till TV-skärmen. Starta din sändning på datorn och koppla över bildskärmen till TV:n, så kan du titta på Chile – Peru på TV.

  • Kanal: –
  • Avspark: 00:00, natten till lördag 14 november

Inför matchen

Chile och Peru är två rivaliserande fotbollsländer i Sydamerika. Chile har alltid varit ”storebror”, men under de senaste åren har Peru verkligen bjudit upp till motstånd. Peru tog sig till VM 2018, vilket inte Chile gjorde.

De två senaste gångerna Chile och Peru möttes vann Peru med 3-0, en gång i en träningsmatch och en gång i semifinalen av Copa América förra året.

Läs gärna även om varför Japan och Qatar varit med i Copa América, en turnering för de sydamerikanska nationerna.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar