Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2018

Portugal – Tunisien: Live stream, speltips & laguppställning

Portugal möter Tunisien, i en match där man laddar inför sommarens VM i Ryssland. Läs allt inför matchen här.

Streama Portugal – Tunisien

Portugal laddar inför fotbolls-VM i Ryssland. Nationen siktar på att följa upp EM-guldet med en ny framgång, men först väntar en träningslandskamp mot Tunisien. Om du är intresserad av att streama Portugal – Tunisien behöver du bara skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Det ger dig tillgång till flertalet landskamper så som denna och även till att se Italien – Saudiarabien.

  • Match: Portugal – Tunisien, träningslandskamp
  • Datum & tid: Måndag den 28 maj, kl. 20:45
  • Arena: Estádio Municipal de Braga, Braga
  • Stream: Bet365

Portugal gör sig redo för VM

Portugal laddar för fullt inför VM i Ryssland, där man naturligtvis hoppas kunna gå mot en ny titel sedan EM-guldet 2016. I VM har Portugal som bäst tagit ett brons, vilket skedde i VM 1966.

Nationen kommer till matchen utan storstjärnan Cristiano Ronaldo, som spelade och dessutom vann Champions League-finalen mot Liverpool så sent som i lördags. Men det är ändå en bra elva som väntas ställa upp, då man vill spela samman sitt starkaste lag till VM.

Tunisien har inget VM att se fram emot, då man misslyckades med att kvalificera sig. Istället väntar tre tuffa träningslandskamper. Först och främst möter man Portugal, och därefter ställs man mot Turkiet följt av Spanien.

Portugal möter Belgien på lördag, och sedan Algeriet på torsdag nästa vecka. Därefter väntar en VM-grupp tillsammans med Spanien, Marocko och Iran.

Trolig laguppställning, Portugal

Lopes
Cédric – Fonte – Dias – Rui
Martins – Neves – Moutinho – Guedes
B. Silva
A. Silva

Trolig laguppställning, Tunisien

Mathlouthi
Nagguez – Meriah – Ben Youssef – Maâloul
Sassi – Ben Amor – Skhiri
Khazri – Khalifa – Sliiti

Speltips

Portugal må sakna Cristiano Ronaldo i den här matchen, men kvalitén i laget är fortfarande obestridlig. Spelare som Gelson Martins, Bernardo Silva och André Silva kommer att bli mycket jobbiga för Tunisien att hantera, och vi tror att Portugal tidigt tar ledningen i denna matchen. Därefter väntar vi oss att man håller denna ledning.

Därför tippar vi Portugal att leda i halvtid och att vinna i full tid. Detta till oddset 2.10 på Bet365.

  • Tips: Portugal leder i halvtid & vinner i full tid
  • Odds: 2.10, Bet365

Vill du ha råd om hur du gör för att tippa VM 2018? Eller kanske att streama VM 2018? Följ länkarna. Här kan du hitta spelschema till VM 2018.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar