Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2018

Italien – Saudiarabien: Live stream, speltips & laguppställning

Italien möter Saudiarabien ikväll, i en match där Saudiarabien laddar inför VM. Läs allt du behöver veta inför matchen.

Saudiarabien laddar inför VM 2018 i Ryssland, och detta med en match mot Italien. Många kommer att vilja streama Italien – Saudiarabien, och det är inte särskilt svårt. Allt du behöver göra är att skaffa dig ett konto på Bet365, och att där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se Italien – Saudiarabien, och även andra träningslandskamper så som Portugal – Tunisien och Turkiet – Iran.

  • Match: Italien – Saudiarabien, träningslandskamp
  • Datum & tid: Måndag den 28 maj, kl. 20:45
  • Arena: AGF Arena, St. Gallen i Schweiz
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Danmark 2 juni

Saudiarabien VM-laddar

Italien och Saudiarabien möts i en träningslandskamp bara veckor innan VM, där ett av lagen laddar inför mästerskapet. Men som bekant är det inte världsnationen Italien utan outsidern Saudiarabien som ska spela VM i sommar.

Saudiarabien ska göra sitt femte världsmästerskap, och kommer att spela i VM:s Grupp A tillsammans med Ryssland, Marocko och Uruguay.

Italien slogs ut av Sverige i playoff, och har nu en ny förbundskapten i tidigare Inter- och Manchester City-managern Roberto Mancini. Mancini har i sin första landslagstrupp tagit tillbaka den kontroversielle men ack så begåvade anfallaren Mario Balotelli, som ikväll kommer att göra sin första landskamp på fyra år.

Balotelli har sedan övergången till Nice sommaren 2016 gjort 33 mål på 51 ligamatcher. Det har på dessa matcher även blivit 17 gula kort och 4 röda kort.

Trolig laguppställning, Italien

Donnarumma
Zappacosta – Bonucci – Romagnoli – Criscito
Cristante – Jorginho – Pellegrini
Politano – Balotelli – Insigne

Trolig laguppställning, Saudiarabien

Al Mosailem
Al Burayk – Omar Hawsawi – Osama Hawsawi – Al Shahrani
Al Shehri – Al Faraj – Al Otayf
Al Dawsari
Al Jassim – Al Sahlawi

Speltips

Italien är ett landslag på en helt annan nivå än Saudiarabien, även om det är Saudiarabien som spelar VM i sommar. Vi tror att detta i italiensk stil blir en stabil seger, där man håller en rutinmässig nolla. Vi har svårt att se att Saudiarabien lyckas få in något mål förbi Italiens försvar och målvakt.

Vi spelar ”Italien att vinna & hålla nollan” till oddset 1.61 på Bet365.

  • Tips: Italien vinner & håller nollan
  • Odds: 1.61, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar