Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 jun, 2018

Frankrike – Peru: Live stream & odds på matchen 21/6

Frankrike ställs mot Peru i den andra gruppspelsomgången i fotbolls-VM. Läs vår införrapport med troliga startelvor och information om hur du gör för att streama matchen.

Frankrike – Peru stream

Om du är intresserad av att titta på Frankrike – Peru kan det vara bra att veta vilken kanal som sänder matchen. Matchen visas på TV4, men det finns andra sätt att se den.

Med ett konto på CMore kan du streama Frakrike – Peru, eftersom CMore sitter på rättigheterna att visa fotbolls-VM och i och med detta visar matchen.

CMore visar matcherna live och med HD-kvalitet, och det är möjligt att se din stream från mobil, dator/laptop, TV eller surfplatta/iPad. Ett konto på CMore är dock inte , men 199 kronor för alla matcher i VM får anses vara ett riktigt bra pris.

  • Match: Frankrike – Peru, Grupp C i VM 2018
  • Datum & tid: Torsdag den 21 juni, 17:00
  • Arena: Cosmos Arena, Jekaterinburg Arena
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Frankrike

Lloris
Pavard – Varane – Umtiti – Hernández
Kanté – Pogba
Mbappé – Griezmann – Matuidi
Giroud

Skador: Djibril Sidibé (tveksam)

Trolig laguppställning, Peru

Gallese
Advincula – Rodriguez – Ramos – Trauco
Yotún – Tapia
Carrillo – Cueva – Farfán
Guerrero

Skador: –

Peru imponerade i premiären

Frankrike inledde VM mot Australien, det lag som tippats bli gruppjumbo. Det var ingen imponerande insats av Frankrike, men det blev seger till slut. Efter att Australien stretat emot och lyckats ha ett oavgjort resultat när klockan tickat förbi 80 minuter, kunde Paul Pogba ordna fram ett avgörande mål för fransmännen.

Om Frankrike vann utan att imponera, kan vi säga det motsatta om Peru. Peruanerna chockade Danmark och spelade med fart, finess och ett högt tempo. Chanser skapade man också, men effektiviteten var det desto sämre med. Laget brände flertalet vassa lägen, och Christian Cueva toppade det hela med att missa en straff. I andra halvlek kunde danske Yussuf Poulsen skjuta in matchens enda mål på en kontring, och Peru förlorade premiären.

Nu är Peru pressat att vinna, för att ha ödet i egna händer inför den avslutande gruppspelsmatchen. Frankrike kan bli klart för åttondel vid seger, beroende på resultat i Danmark – Australien tidigare under dagen.

Speltips

Även om Frankrike inte visade sig från sin bästa sida mot Australien, så stod man där som vinnare när domaren blåste av matchen. Det är en styrka i sig. Nu möter man ett Peru knäckt efter den orättvisa förlusten senast, men också taggade till tusen. Förlorar Peru idag är man ute ur VM.

Vi tror trots allt att detta blir en förlust för Peru. Frankrike vill vinna gruppen och slippa en svår lottning i åttondelsfinalen, och Peru är ett överkomligt motstånd för ett av Europas allra bästa lag.

Vi spelar den raka 1:an till oddset 1.60 på Comeon. När du sätter in 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad till dig.

  • Tips: Frankrike vinner
  • Odds: 1.60, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar