Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jun, 2018

Danmark – Australien: Live stream & odds på matchen 21/6

Danmark ställs emot Australien tidigt under torsdagen, klockan 14:00. Läs om troliga startelvor, stream och allt annat du behöver veta inför matchen.

Danmark – Australien stream

Den kanal som sänder Danmark – Australien är SVT1, och där kan du alltså se matchen. Om du inte har kanalen går det att titta på matchen på annat vis.

Inne på CMore kan du nämligen streama Danmark – Australien live. CMore sitter på rättigheter att visa fotbolls-VM 2018, och sänder därför massor av matcher från Ryssland.

CMore sänder dessutom matcherna i HD-kvalitet, och det går att titta från din mobil, dator/laptop, TV eller surfplatta/iPad.

  • Match: Danmark – Australien, Grupp C i VM 2018
  • Datum & tid: Torsdag den 21 juni, 14:00
  • Arena: Cosmos Arena, Samara
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Danmark

Schmeichel
Dalsgaard – Kjaer – Christensen – Larsen
Delaney – Schöne
Poulsen – Eriksen – Sisto
Jörgensen

Skador: William Kvist, Andreas Christensen (tveksam)

Trolig laguppställning, Australien

Ryan
Risdon – Sainsbury – Milligan – Behich
Leckie – Mooy – Jedinak – Kruse
Rogic
Juric

Skador: –

Danmark tog knapp seger

Danmark inledde VM med att besegra Peru med 1-0, efter en match där man kom undan med blotta förskräckelsen. Peru var det klart bättre laget i matchen men missade mängder av målchanser, däribland en bränd straff.

Australien gjorde det bra mot Frankrike, men kunde inte stå emot hela matchen. Det blev till slut en 2-1-förlust, sedan Paul Pogba ordnat ett avgörande mål för Frankrike.

Det mesta talar för att Frankrike vinner gruppen, medan Danmark, Australien och Peru väntas slåss för andraplatsen.

Speltips

Vi tycker visserligen att Australien imponerade mer än Danmark i match 1, där man verkligen störde Frankrike. Men vi ska inte underskatta den positiva energin och självförtroendet som en seger inbringar. Det tror vi kan ge Danmark en fördel.

Samtidigt är det oerhört jobbigt att få en förlust i en VM-premiär, efter att man stått för en jätteinsats men fallit på målsnöret. Och tittar vi på de båda lagens trupper måste vi konstatera att Danmarks ser med marginal starkare ut.

Vi tror att Danmark vinner här, och spelar den raka 1:an till oddset 2.00 på Comeon. När du sätter in 500 kr på Comeon får du 1500 kr att spela för, och även en VM-boll hemskickad. Ett mycket fint erbjudande.

  • Tips: Danmark vinner
  • Odds: 2.00, Comeon

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar