Örgyte IS – GAIS: Stream från Superettan

Superettan ger oss denna måndagskväll en riktig toppmatch. Du kommer att kunna se ett derby från Göteborg!

Vi har tagit reda på hur ni gör för att titta på matcher från Superettan att streama på nätet. Inte minst kommer det finnas intresse av att streama ÖIS – GAIS. Dessa två lag kommer nämligen tillsammans att skapa ett derby i Göteborg.

För att kunna starta din ÖIS – GAIS live stream så behöver du bara vara medlem hos en sida som sänder Superettan online. Det kommer vi hjälpa dig med att hitta här.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Avspark: Den 28 september, kl. 19:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Dplay

Streama matchen direkt

Om du söker efter att kunna streama Örgryte IS – GAIS live på nätet, så har du hittat rätt. Här kommer vi att hjälpa dig med hitta en livesändning som direkt kommer ta dig till dramatiken mellan ÖIS – GAIS.

Vi kommer erbjuda dig två olika alternativ för att kunna se matchen, och kunna ta del av massor av annan sport från Sverige.

Det bästa alternativet vi har för att kunna streama Superettan är att ta hjälp av Dplay. Alla de människor som väljer att skapa ett konto hos Dplay kan välja att köpa abonnemanget Dplay Total, så att du kan se alla Superettanmatcher och även streama alla matcher från Allsvenskan.

Registrerar du ett nytt konto hos så kommer du direkt att se hur du ska göra för att skaffa ett streamingkonto med möjlighet att se matcherna. Att ha Dplay Total kostar 349 kr/månad.

Förut visades Superettan på C More, men nu får du som har ett C More-konto nöja dig med svensk sport i form av att streama hockey från SHL & HockeyAllsvenskan.

Det finns tyvärr ingen möjligheter för dig att endast köpa en ÖIS – GAIS stream. Det finns nämligen ingen pay-per-view-funktion. Det är en funktion som annars låter dig kunna se en enstaka match.

Med andra ord fungerar Pay-per-view som en matchbiljett. Du köper den, för att sedan kunna streama fotbollsmatchen som du specifikt vill se.

Ännu ett göteborgsderby!

Det finns främst fyra lag i Göteborg som spelar i de två högsta serierna inom svensk fotboll. Det är IFK Göteborg och BK Häcken som spelar i Allsvenskan, och GAIS och Örgryte IS som spelar i Superettan.

Alla dessa lag är mer eller mindre rivaler till varandra. Vilket inte minst märks när lagen drabbar samman i ett derby.

Det kanske är att ta i om man skulle ranka matchen mellan GAIS och Örgryte IS som ett av de bästa derbyna i Sverige. Däremot är det inte alls att ta i om man skulle påstå att GAIS och ÖIS tillsammans skapar det bästa derbyt i Superettan 2020.

Vi tror som vanligt på en trevlig tillställning mellan lagen. Supportrarna hade i vanliga fall varit redo inför matchen med varsitt tifo. Kanske hade det ingått en del bengaliska eldar och pyroteknik i samband med att spelarna intar Gamla Ullevi i Göteborg.

Speltips på fotboll

Real Madrid – Valencia, 2/2: Speltips & stream
Real Madrid - Valencia, 2/2: Speltips & stream
La Liga mästarna Real Madrid har en lätt uppgift när de gästas av Valencia i ligaspelet. Odds på en storseger lockar och får vårt speltips i matchen.
1 februari, 2023 | Katten Jansson
Juventus – Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus - Lazio (2/2): Stream, speltips & odds
Juventus och Lazio möts i kvartsfinal av Coppa Italia på torsdag kväll. Här ger vi er allt inför matchen! …
1 februari, 2023 | Emil Sandberg
Mainz – Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Mainz - Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Bundesliga mästarna Bayern München har en tuff uppgift när de gästar Mainz i DFB-Pokal. Ta del av hur du streamar matchen, samt vårt speltips, till bra odds.
31 januari, 2023 | Katten Jansson