Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 nov, 2023

Stryktipset – 25 november (25/11), vecka 47: Tips, förslag & analys

Stryktipset avgörs lördagen den 25 november, och här ger vi er allt inför kupongen. Vi tippar ett 48-raderssystem.

I vanlig ordning tar vi oss an att tippa Stryktipset, denna gång lördagen den 25 november. Vi ger er en analys på samtliga matcher från kupongen, och spelar ett 48-raderssystem. Det innebär fyra halvgarderingar, en helgardering och åtta spikar.

Vi kan även tipsa er att spela på enskilda av matcherna från Stryktipset hos Expekt, eller att läsa på om oddsboostar.

stryktipset 25 november

  • Vårt system: 4 halvgarderingar & 1 helgardering
  • Antal rader: 48 (SEK)
  • Spelstopp: Lördag 25 november, 15:59
  • Bettingsida: Svenska Spel

1. Brentford – Arsenal, 2

Brentford fortsätter att vara ett väldigt stabilt Premier League-lag, och man tar sina segrar och poäng som gör att man återigen verkar sluta i mitten av tabellen. Laget är dock lite för kantigt för att ha god chans att vinna mot topplagen, vilket vi sett i matcherna den här säsongen då man förlorat mot Newcastle, Manchester United och Liverpool, även om man fick med sig en pinne mot Tottenham. Här tror vi ändå att Arsenal vinner, och vi spikar tvåan.

2. Newcastle – Chelsea, 1

Newcastle har inte gått fullt lika bra som ifjol, och mycket av det kan förklaras av många skador. Chelsea har inte gått fullt lika dåligt som ifjol, men nära nog. Laget ligger på 10:e plats, och det lär inte bli någon kvalificering till Europaspel denna gång heller. Newcastle är det bättre laget här, och när man dessutom har fördelen av att spela på hemmaplan tror vi att man vinner. Spiketta.

Läs allt inför matchen i vårt Newcastle – Chelsea speltips.

3. Nottingham Forest – Brighton, 1X2

Brighton inledde säsongen bra men har inte mått bra av det tuffa spelschemat med Europaspel parallellt. Man har både drabbats av skador och levererat sämre resultat. Nottingham Forest är intet topplag direkt, men man har inte förlorat en enda hemmamatch denna säsong. Kunnandet är trots allt högre hos Brighton, och här väljer vi att helgardera.

4. Burnley – West Ham, 2

Burnley har det tufft. Vincent Kompany försöker att få laget spela en fin och offensiv fotboll, men det fungerade onekligen bättre i Championship än vad det gör uppe i finrummet. Här är kvalitén på motståndet för hög, och man straffas hårdare om man tappar bollen med laget högt upp i planen. Laget har förlorat 10 av 12 matcher, och vi tror att det blir ännu en förlust här. Rak tvåa.

5. Luton – Crystal Palace, 2

Luton har det inte heller lätt som nykomling, och har resultatraden 1-3-8. Crystal Palace styrs av Roy Hodgson, och då är man på garanti ett stabilt mittenlag. Vi tror att man är tillräckligt stadiga och pålitliga för att ta en seger mot Luton här, och vi lämnar tvåan ensam.

6. Sheffield United – Bournemouth, 2

Två svaga lag som stått för svaga resultat drabbar samman på Bramall Lane i Sheffield. Vi håller ändå kunnandet som högre hos Bournemouth, och dessutom erbjuder tvåan ett fint värde. Detta blir en spiktvåa.

7. Bristol City – Middlesbrough, 2

Bara två poäng skiljer lagen åt i tabellen, men vi menar ändå att Middlesbrough är det ganska så tydligt bättre laget här. Bristol City kommer från en otroligt trist 0-0-match, och kommer få svårt att ställa till med bekymmer för ”Boro” här. Värdet på 2:an är väldigt bra, då vi menar att svenska folket underskattat Middlesbrough en aning. Vi kör spiktvåa!

8. Huddersfield – Southampton, X2

Botten mot toppen i detta möte. Huddersfield ska dock inte underskattas – man har tagit poäng i fem av sina sex senaste matcher och gör det ofta bra mot topplagen. Vi tar med tvåan, absolut, men lämnar inte in detta tips utan att även plocka med krysset. X2 spelas!

9. Millwall – Coventry, 2

Jämna förutsättningar inför matchen mellan Millwall och Coventry, om man tittar på tabellen. Vi tycker dock att Coventry undervärderas här. Laget spelar väldigt bra fotboll men har haft marginalerna emot sig gång på gång. De är ett ganska så klart bättre lag än Millwall, och här tror vi att de får med sig alla tre poäng. Vi spikar tvåan.

10. Plymouth – Sunderland, 12

Nykomlingen Plymouth spelar en fin fotboll som är trevlig att titta på, och resultaten får man med sig då och då. Laget har blandat och gett rätt mycket resultatmässigt. Mot Sunderland väntar en troligtvis målrik historia, och då känns det som att resultatet kan bli lite hur som helst. Vi väljer att spela en ”gubbgardering”, 12.

11. Preston – Cardiff, 1X

Preston ligger fyra poäng högre upp än Cardiff i tabellen, och man är dessutom väldigt hemmastarka. Det är även Cardiff, men på resande fot har man i regel större problem. Man brukar trivas mot Preston, men att man får med sig en seger här tror vi blir tufft. Vi spelar 1X.

12. Stoke – Blackburn Rovers, X2

Blackburn spelar en riktigt bra fotboll denna säsong, men har haft svårt att ta vara på sina lägen och man saknar en pålitlig målskytt efter att Brereton lämnat. Kan man bara visa upp viss effektivitet är det här en match man ska vinna. Stoke tar sina poäng tack vare en solid defensiv, men mycket mer än så har man inte. Vi tror mer på Blackburn här, men vill ta höjd för ett oavgjort resultat. X2 spelas.

13. Swansea – Hull, 1

Det är en överraskning att Hull ligger så högt upp i tabellen som på åttonde plats, och vi tror inte att man kommer att sluta så pass bra när säsongen summeras i vår. Det ska också sägas att man haft en hel del marginaler på sin sida under säsongsöppningen. Swansea har inte fått till det helt men man har en fin höjd, och vi tror att man vinner detta. Rak etta.

topptipset
Äntligen får vi in lite svensk fotboll i Topptipset den 26 februari. Blandat med Premier League, La Liga och Serie A!
26 februari, 2024
topptipset
Missa inte topptipset under fredagen den 23/2. Flera intressanta matcher tar plats i Svenska Spels kupong.
23 februari, 2024
stryktipset
Lördagen den 24 februari bjuder på en omgång av Stryktipset. Vi ger speltips inför alla matcher i kuponger - och ger förslag på rader att spela på!
23 februari, 2024
europatipset
Europatipset den 22/2 kommer att innehålla flera matcher från Europa League. Kolla vilka speltips vi har inför matcherna!
22 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 21 februari bjuder på matcher i Champions League + Premier League bland annat. Kolla in våra speltips i samtliga matcher!
21 februari, 2024
topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar