Streama sport live

Det finns en lång rad olika knep för dig att streama sport på nätet. I vissa fall så kan du se sport online med play-tjänster. Ibland erbjuds du intressanta matcher i fotboll, golf, handboll, tennis och ishockey hos TV4 eller SVT.

Ännu vanligare är det att live streamad sport hos några av nätets största bettingsidor. Det har blivit vanligt hos framförallt tre bettingsidor att nu erbjuda live streaming från många olika sporter.

En del sport från de allra populäraste ligorna i Sverige är mer vanligt att du behöver betala för. När det kommer t.ex. till Premier League, Allsvenskan, och Elitserien i ishockey så hjälper vi självklart även med det!

Läs vidare, och få reda på allt du behöver innan du börjar se sport på nätet!

Hur streamar jag sport online?

Självklart så underlättar det om du vet exakt vilken sport, eller vilken liga du är intresserad av att titta på. Sedan gäller det att du ser dig omkring, och ser vilka möjligheter du har att live streama din sport.

Vi har valt att ta fram några av de sporter som är allra populärast i Sverige. Vi har sedan valt att plocka fram vilka knep som vi tycker är allra bäst att använda.

Ishockey

Det är inte speciellt konstigt att ett land som Sverige älskar att följa den ishockey som spelas världen över. Främst populärt är det att leta efter hockey live streams för SHL, NHL eller när Tre Kronor spelar VM, OS, eller junior-VM.

Att streama ishockey är möjligt främst när Sveriges landslag spelar. I samband med OS, VM och Junior-VM så händer det att SVT har rättigheter och sänder ut matcher från dessa mästerskap. Du hittar matcherna då bland SVT Play free tjänst, och matcherna är möjliga att se i både din TV & mobil.

När det kommer till Elitserien & NHL så blir det oftast svårare att streama ishockey  på lagliga sätt.

CMore är just nu den streamingtjänst som erbjuder dig att titta & se matcher i Elitserien & NHL på nätet. Denna sajt tar däremot betalt från dig i form av abonnemang. Är du intresserad av svensk sport så rekommenderas du definitvit att öppna plånboken, och börja se SHL, NHL, Allsvenskan, och mycket mer hos CMore.

Det finns även ishockey att streama inne hos hos våra bettingsajter. Deras utbud är inte alls lika välfyllt som CMores, men visst kan det finnas intressanta matcher. Bland annat finns det ishockey från ryska, tyska, och finska ligan.

Det enda du behöver för att se ishockey live streaming hos dessa bettingsajter är att ha ett spelkonto, och ha pengar på ditt spelkonto.

Tennis

En annan populär sport att streama online är tennis. Under ett år så är det många turneringar, mäskerskap och andra matcher som ska avgöras.

I vanlig ordning så kan vi hjälpa dig att streama sport kostnadsfritt, så även tennis. Detta gör du bäst inne hos SVT som brukar kunna erbjuda se tennis streams från Båstad, eller under OS.

Att titta på tennis är även möjligt inne hos Bet365. De brukar ofta sända matcher mellan högklassiga spelare under olika turneringar och mästerskap. För att få tillgång till alla dessa streams så behöver du ett spelkonto, och se till att du kan ladda in pengar.

Det är först när du bevisar att du är en aktiv spelare som du kommer att kunna se all direktsänd tennis och all annan sport som finns att titta på inne hos Bet365.

Fotboll

Det finns gott om fotboll som du kan streama med hjälp av ett laddat spelkonto hos Bet365. När vi syftar på att ditt konto ska vara laddat så innebär det att du har gjort en insättning & visar att du är en aktiv spelare.

Ligor som du kan nå inne hos Bet365 är bl.a. Bundesliga i Tyskland, La Liga i Spanien, och Serie A i Italien. Som du märker så är det ett bra utbud av live streams av fotboll inne hos Bet365. Ett spelkonto, och en insättning tar dig till alla dessa events!

Du kan även köpa fotboll streams eller teckna ett abonnemang hos stream sidor som erbjuder fotboll från Allsvenskan, Superettan, Premier League och Champions League. De tjänster som erbjuder detta är ViaPlay och CMore.

Handboll

Handboll är en populär sport att utöva, men inte lika populär att streama online. Detta har lett till att få kanaler, eller streamingtjänster erbjuder dig att se handboll.

Skulle du vara väldigt intresserad av svensk handboll i Elitserien så rekommenderar vi dig att besöka CMore. De har nämligen sett till att täcka upp handboll från svenska Elitserien. Däremot så behöver du teckna ett abonnemang hos CMore som inte är kostnadsfritt. Du kan läsa mer om att streama handboll live via vår länk.

Det finns många andra matcher och ligor som du däremot kan streama hos Bet365 (med ett laddat konto). Dessa matcher avgörs i flera olika ligor från Europa.

Många brukar välja att livebetta samtidigt som de kollar på handboll. Anledningen till det är att handboll handlar mycket om matchform, och att det går snabbt!

Innebandy & bandy på is

Två typiskt svenska sporter är innebandy som spelas inomhus, och bandy som spelas på is. Det finns väldigt mycket människor i Sverige som intresserar sig för dessa sporter i jämfört med övriga världen. Kanske är det därför som Sverige hela tiden tävlar om att bli bäst i världen inom både innebandy & bandy.

Trots att namnen är ganska lika, så skiljer sig dessa sporter åt en hel del. Innebandy är en relativt snabb sport där det är svårt att hänga med. Samtidigt som bandy är som en blandning mellan fotboll och ishockey. Det som inte skiljer dessa två sporter åt är att det går att streama både innebandy & bandy på nätet. För att läsa mer så kan du välja vilken av dessa vintersporter du vill se online. Du klickar dig vidare här om du vill läsa mer om innebandy live streams, och här om du vill läsa mer om bandy streams.

MMA & UFC

Är du mer ute efter live streams inom kampsport? Då finns det ännu en populär idrott i Sverige som blivit stor under de senaste åren. Det är MMA som tävlas till stor del i mästerskapet UFC. Detta mycket tack vare vår svenska elitutövare – Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Sedan han började tävla på proffesionell nivå och blev sedan en av de främsta i världen så har intresset höjts ordentligt i Sverige. Det var en hel del människor som var först skeptiska för att det skulle gå att streama MMA & UFC eller se sporten TV.

MMA är en förkortningen av kampsporten som egentligen heter Mixed Material Arts. Den tävlas som vi tidigare nämnde i UFC som är ett slags rankingsystem som alla fighters är inblandade i. De åker runt hela världen för att slåss mot varandra under stora tillställning. Dessa tillställningar kallas för galor eller events, och ser alltid till att locka många människor på läktaren.

Trav

Idag går det dessvärre inte att streama trav från Sverige utan kostnad. Det är inte möjligt att hos en av våra bookmakers se direktsändningar från stora travlopp. Däremot så går det att se trav på TV. Närmare bestämt inne hos TV4 som länge varit en leverantör av möjligheter att se trav live. Vi tycker att det är väldigt tråkigt att det inte idag går att kombinera travtips & stream inne på en och samma sida. Det är något som vi hoppas att det inom kort kommer att ändras på, och vi i Sverige kan njuta av samma upplevelse som finns inom andra sporter.

Det är utan tvekan trav som är den popläraste hästsporten i Sverige. Därför tycker vi näst intill att det är skamligt att inte fler streamsidor online väljer att live streama trav på nätet. Vi kommer naturligtvis uppdatera dig som läsare hos oss om detta skulle ändras.

Streama sport: Frågor & svar

Kan man streama sport gratis online?

Ja, det finns en hel del sport att streama gratis online. Ibland erbjuder olika sajter och tjänster gratis sändningar av sport, men det finns också många streams som kostar pengar. Vi kan rekommendera dig som vill streama sport online att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du se massvis av sport live streams!

Var kan man titta på sport på nätet?

Det finns många olika sidor som visar sport online. Du kan till exempel titta på sport på Viaplay, Dplay och C More. En sida som visar väldigt mycket direktsänd sport är Bet365. För att ta del av deras live streams behöver du bara ha ett finansierat konto på sidan.

Går det att streama sport på Bet365?

Ja, det visas väldigt mycket sport på Bet365. För att ta del av deras live streams av sport behöver du ett spelkonto på sidan, på vilket du måste göra en insättning på minst 50 kronor.

Kan man streama sport utomlands på Bet365?

Ja, det går utmärkt att streama sport på Bet365 även när du befinner dig i utlandet. Titta på din sport stream var du än är.

Går det att koppla sportsändningen till TV:n?

Det går att koppla din live stream av sport från valfri enhet till TV-skärmen. För att kunna göra det måste du ha en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande hjälpmedel.

Bra sidor för free live streaming

Vi inne på Sportal ger dig ett stort utbud av streamingtjänster som du kan använda dig av. Dessa sidor tycker vi håller allra bäst kvalité, pris, eller sport.

Vi ser många fördelar, och få nackdelar med de allra flesta sajter som erbjuder live streamad sport online.

Det kan vara bra att hitta en sida för live streaming av sport som man verkligen trivs med. Det kan i många fall då bli roligare att följa ditt lag, eller en liga som du är intresserad av.

Nedan har vi valt att ge dig tips på samtliga av de stream sidor där du kan köpa abonnemang.

Kombinera med betting

Förutom att se sport live så är det populärt att även betta på matcher och ligor som du är främst intresserad av.

Att då hitta till en sajt som erbjuder direktsänd sport samtidigt som de erbjuder betting är perfekt. Är du likt som oss en sportfåne, så kommer det verkligen vara något som du kommer att uppskatta.

Inne hos Unibet och Bet365 så kan du både se matcher live, samtidigt som du kan spela på odds.

Lösningen är ingen slump. Att bli den bettingsajt och bookmaker som kan erbjuda den allra bredaste upplevelsen när det kommer till sport har länge varit eftertraktat. Därför har de två största bettingsidorna i Sverige börjat att både erbjuda live streams och odds på nätet.

Vi rekommenderar alla sportintresserade människor att skapa ett spelkonto hos någon av Bet365 eller Unibet. Vi tror helt klart att du kommer bli chockad av hur mycket sport som du kan se och spela på!