Streama Super Bowl 2022 – Se live stream & på TV (14/2)

Den 14 februari så anordnas världens största enskilda sportevents. Finalen av NFL – Super Bowl 2022 kommer avgöras mellan Los Angeles Rams och Cincinnati Bengals.

Det kommer vara möjligt att sända Super Bowl på TV och cia live stream. Här hittar du all info som krävs för att streama Super Bowl 2022 online eller vilken kanal som visar matchen på TV.

Inför Super Bowl 2022 så är det Los Angeles Rams som står som favoriter att vinna NFL. Många betsidor på nätet har högre odds för en vinst för Cincinnati Bengals.

Vad: Cincinnati Bengals – Los Angeles Rams (Super Bowl LVI)
När: Den 14/2, kl. 00:30 (svensk tid)
Arena: Sofi Stadium, Inglewood – Kalifornien
Live stream: > Se hos Viaplay
TV: TV6
Speltips: Los Angeles Rams vinner (1.61 hos Unibet)

Rams vs Bengals stream (Super Bowl)

I Sverige så kommer du att kunna streama Super Bowl final mellan Rams – Bengals hos Viaplay. Denna sida har rättigheter för att visa NFL streams – vilket innebär att de även visar Super Bowl via live stream på sin hemsida.

Vill du ha tillgång för att streama Rams – Bengals från Super Bowl? Då kan vi gratis tipsa dig om vad du bör göra.

Det första du behöver göra är att skapa ett konto hos Viaplay. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det kommer däremot att krävas att du köper ett abonnemang för att kunna se Super Bowl stream på nätet.

Du hittar info om alla de paket och abonnemang som finns väl inne hos Viaplay. Där kan du se vilken typ av sport som du låser upp via live streaming vid dina olika val.

Den sändning av Super Bowl final mellan Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals kommer vara av hög kvalité. Det kommer vara svenska kommentatorer som kommer att finnas med under matchens gång. Det kommer även finnas en studio som tar fram alla förutsättningar inför matchen. De finns även med under pausen och efter matchen.

För att spara dig tid när du vill streama Super Bowl 2022 online – så har vi tagit fram allt som du behöver göra. Du hittar alla punkter här nedanför.

  • Ta dig till Viaplays hemsida
  • Skapa ett gratis konto
  • Köp till ett abonnemang
  • Gå till alla sport streams
  • Se Super Bowl stream på nätet

Sänds på TV?

Super Bowl kommer även sändas på TV. Den kanal som kommer visa matchen mellan Rams – Bengals är TV6.
Det är en kanal som ingår i de flesta TV-abonnemang som finns. Det innebär att många i Sverige kommer att kunna se Super Bowl på TV.

Sändning av Super Bowl 2022 som visas på TV kommer att starta en bra stund inför matchen. Det kommer finnas mycket att ta del av. Både när det kommer till den svenska expertstudion – samt underhållning. Super Bowl är väldigt känt för att bjuda på stora musiknummer från kända artister.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 1 timme före matchstart (23:30)
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Om Super Bowl 2022

Super Bowl räknas till att vara till världens största sportevenemang. Det lockar flera hundra miljoner för att se matchen på TV eller via live stream. PÅ senare år så har detta blivit mer till en internationell fest – än bara innefattar USA.

Detta blir den 56:e gången som Super Bowl spelas mellan två lag från NFL. Detta året så kommer matchen att spelas i Kaliforina. Närmare bestämt på Sofi Stadium i Inglewood.

Underhållningen som kommer ske i pausen kommer vara av mycket högklass. De artister som är bokade för att uppträda under Super Bowl 2022 är bl.a. Snoop Dogg, Dr Dre, Eminem och Kendrick Lamar.

Förra årets vinnare blev Tampa Bay Baccaneers. Resultatet från den matchen blev solklara 9-31.

Samtidigt så kommer ett annat stort evenemang vara aktivt. Nämligen OS 2022. Du kan läsa allt om OS 2022 i Peking här. Där samlar vi alla guider för dig som vill spela och streama vintersport.

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.