Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 okt, 2023

Wales – Kroatien 15/10: Stream, odds & speltips

EM-kvalet fortsätter på söndag med flera spännande matcher. En av dessa är mötet mellan Wales och Kroatien, med avspark klockan 20:45.

Wales besegrade senast Lettland, medan Kroatien förlorade hemma mot Turkiet. Detta har gjort gruppens utfall mer oviss och har ökat chanserna för lag som Wales att avancera till topp 2. Vi kommer att gå igenom allt inför denna match, med dagens bästa speltips, information om trupperna, odds och självklart möjligheten att följa matchen live.

Vad: Wales – Kroatien, EM – Kval
När: Den 15/10, kl. 20:45
Vart: Cardiff City Stadium
Speltips: Kroatien vinner (1.94 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Kroatien vinner

Odds = 1.94
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Wales vs Croatia Match Outcome
Match Starts 15/10 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Wales befinner sig på fjärde plats i gruppen, men har en trepoängsmarginal till andraplatsen som Kroatien innehar.
 • Kroatien drabbades av en överraskande förlust mot Turkiet senast, vilket kom som en besvikelse i och med en något undermålig prestation.
 • Hemmalaget har ingen annan valmöjlighet än att ge sitt yttersta, då detta är deras stora möjlighet att klättra i tabellen.

Wales – Kroatien stream

Matchen mellan Wales och Kroatien går självklart att streama, och om du vill se den live kan vi varmt rekommendera Viaplay. Det är en utmärkt tjänst som erbjuder högkvalitativ fotboll året runt och sänder de flesta EM-kvalmatcherna. Följ vår enkla guide nedan för att börja streama fotboll och andra stora sportevenemang redan idag.

Dessutom kan du hitta Wales och Kroatien i Europatipset idag om du är intresserad av att lägga ett spel, och därmed kan du också ta del av vårt speltips för matchen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Wales – Kroatien

Wales – Kroatien speltips

Wales mot Kroatien blir verkligen en spännande match att följa, och vi har därför tagit fram vårt bästa speltips för matchen.

Kroatien förlorade som tidigare nämnt mot Turkiet senast och måste snabbt studsa tillbaka för att inte tappa mark gentemot de andra lagen i gruppen. Om Wales till exempel vinner här skulle de hamna på samma poäng som Kroatien. Så Kroatien måste verkligen komma igen efter förlusten, lägga den bakom sig och gå in i matchen med ny energi.

Wales är en stark fotbollsnation, men enligt vår uppfattning inte tillräckligt starka för att slå Kroatien. Men det är självklart så att det inte alltid är den bättre nationen som vinner. Man måste kliva ut på planen och kämpa hårt, och vi tror att Kroatien kommer att göra precis det. Kroatien är känt för sitt hårda arbete, och de spelar som ett sammansvetsat lag som kämpar för varandra. De brukar i slutändan göra sitt jobb, och vi tror att det kommer vara fallet här.

Dessutom tror vi att matchbilden kommer att gynna Kroatien. Wales kommer tvingas gå för seger då de inte har något annat alternativ. Eftersom Kroatien ofta fokuserar på sin starka defensiva struktur och avvaktar sina möjligheter, tror vi att matchen kommer passa Kroatien väl.

Vi tror på en seger för Kroatien i denna match.

Mer odds & betting inför matchen

Läs gärna våra ytterligare speltips & odds till matchen mellan Wales och Kroatien. En fin match som denna förtjänar självfallet lite extra spänning, och därför har vi också gjort jobbet för dig, och tagit fram flera heta speltips till matchen.

Alla odds är tagna från Expekt!

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 2.00
Rätt resultat: 0-1 6.00
Under 2.5 mål 1.60
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar