Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jul, 2022

Vikingur Reykjavik – Malmö FF (12/7): Stream, speltips & odds

Malmö Dudelange

Malmö FF ska försöka säkra vidareavancemang i Champions League-kvalet. Man har en ettmålsledning att gå på, när man är på besök på Island för att möta Vikingur Reykjavik.

När Malmö FF och Vikingur Reykjavik möttes i Malmö, i den första kvalomgången till Champions League, var det MFF som klev segrande av planen. Men en ettmålsseger är inte mycket att gå på, och de himmelsblå grämer sig nog en aning över det sent insläppta målet på hemmaplan.

Bortamålsregeln är åtminstone bortplockad, vilket är positivt för MFF med tanke på två insläppta mål hemma. Här ger vi er alla förutsättningar inför returen i Reykjavik. Ta del av speltips med odds, och hitta er Vikingur – Malmö FF live stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Vikingur Reykjavik – Malmö FF
Matchstart Kl. 21:30, den 12/7
Vart: Vikin, Reykjavik
Live stream MFF Play Premium
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (2,15 hos Bet365)

Inför matchen

  • Malmö FF vann det första mötet med 3-2. Bortamålsregeln är borttagen.
  • MFF kommer från en övertygande 3-0-seger mot Varberg, men lät inte många spelare vila.
  • Vikingur ligger tvåa i den isländska ligan, och förlusten mot MFF var lagets enda på de nio senaste tävlingsmatcherna.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’VrV9sm32y4xdhiV0HNNxfSdPRJZYl7FoiRdnTsLY’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Vikingur – Malmö FF

Det är inte alls svårt att live streama Vikingur – Malmö FF. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos MFF Play Premium, och där köpa ett konto för 99 kronor i månaden. Då kan ni se er Vikingur – Malmö live stream direkt från valfri enhet.

Det går bra att titta på matchen direktsänt från valfri enhet. Se er Vikingur – Malmö stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen.

Sändningen hos MFF Play Premium håller hög kvalitet, vilket gäller både bild och ljud. Vi hoppas och tror att ni ska bli nöjda med er stream.

  • Gå till MFF Play Premium
  • Skapa ett konto och köp premiumabonnemang för 99 kr/månaden
  • Streama Vikingur – Malmö direkt

Speltips & odds: Vikingur – Malmö FF

Malmö FF vann det första kvalmötet mot Vikingur Reykjavik, men man hade gärna fått med sig en större ledning än med ett mål. De himmelsblå ledde med 3-1 när klockan passerade 90 minuter, men på tilläggstid sköt islänningarna in en livsviktig reducering.

Nu är det öppet inför avgörandet, även om Malmö FF är det på pappret klart starkaste laget. MFF kommer senast från en övertygande seger hemma mot Varberg med 3-0, där man faktiskt mönstrade bästa lag trots denna viktiga, stundande kvalmatch. Tränaren Milos Milojevic tänker kanske att man har gått så pass svagt i Allsvenskan att man inte kan riskera någonting där.

I Island spelar de vår-höst-säsong precis som i Sverige, och Vikingur ligger på andra plats i ligaspelet. Man har fem raka segrar i ligan, och förlusten mot MFF är faktiskt lagets enda poängtapp på nio matcher om vi räknar med alla tävlingar.

Jämför vi Vikingurs statistik på hemmaplan jämfört med bortaplan ser vi ingen direkt skillnad. Man har i ligan 5-0-2 hemma och 3-1-1 borta, vilket genererar i ungefär samma poängsnitt.

Trots att Malmö bara vann med ett mål i den första matchen är det rätt klar kvalitetsskillnad lagen emellan. Vi tror att MFF vinner den här matchen säkert, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 1,66 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö vinner
  • Odds: 1,66
  • Spelsida: Bet365

Ta er gärna en titt på lite olika oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns gott om ytterligare odds på Vikingur – Malmö FF. Nedan finner ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
1X 2,00
Över 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,07

Relaterat

topptipset
Topptipset den 4/3 bjuder på matcher från både Sverige och andra platser i Europa. Kolla in vår speltips för rader inför dagens kupong!
04 mars, 2024
stryktipset
Stryktipset laddar upp kupongen inför den 2 mars, 2024. Vi ger speltips på alla matcher - och visar vilka radar vi spelar på!
01 mars, 2024
topptipset
Nya matcher väntar i Topptipsets kupong under fredagen. En salig blandning av matcher runt om i Europa!
01 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar