Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 28 maj, 2021

Västerås – Brage, 31/5: Speltips & stream

Trelleborg – Västerås, 24/5: Speltips & stream

Att Västerås SK ska vinna varannan gång mot IK Brage i Superettan är direkt felaktigt.

Både Västerås och Brage kommer till matchen med segrar i ryggen.

Det är ytterst lite som skiljer lagen åt. I och med att Brage tog sin första seger har de äntligen hittat vinnarspåret.

Matchen ska inte ha någon favorit. Då spelbolagen erbjuder dubbla degen på en Västerås seger finns ett värde på det motsatta alternativet.

Vad: Västerås – Brage, Superettan
Avspark: Den 2021-05-31, kl. 18:30
Vart: Solid Park Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.80 hos Bet365)

Västerås – Brage stream

Du kan streama Västerås – Brage från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Västerås – Brage kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Västerås – Brage via live stream

Speltips & odds

All beröm till VSK som har gjort det bra inledningsvis på säsongen. Med bara en förlust på 7 omgångar och bara 4 insläppta mål bäddar det gott för fortsättningen.

Den långa resan till Trelleborg slutade med 3 poäng, där toppanfallaren Viktor Prodell gjorde matchens enda mål i mitten av andra halvleken. Det var också det enda skottet som VSK hade på mål. Trelleborg skapade så mycket mer men lyckades aldrig näta.

VSK har varit starka i sitt försvar och mindre effektiva framåt med 6 mål totalt. Det är bara 3 lag i Superettan som har gjort färre mål än så.

Efter 4 spelade hemmamatcher är VSK ännu obesegrade i Västerås, med 2 vinster och 2 kryss. Starkt, så klart.

Brage gjorde en fantastisk laginsats borta mot Öster senast och tog en mycket viktig 3-poängare. Det var Brages första seger för säsongen.

Efter en usel start var det viktigt att bryta mönstret och även att göra mål.

Brage har ett starkt försvar som inte släpper in så värst många mål. Framåt har det varit glest, men senast lossnade det lite med 2 baljor och en massa chanser som kunde ha lett till fler mål än så.

Mittfältaren Bjarni Mark Antonsson drog på sig två gula kort senast mot Öster och är avstängd i denna match för Brage.

På pappret har Brage en minst lika bra trupp som VSK, så det är svårt att se dem som några underdogs i detta helt öppna möte.

Spelbolagen envisas om att VSK ska bära favoritskapet, till dubbla degen. Det oddset är totalt övervärderat, då Brage är minst lika starka.

Därför landar spelet på att Brage plockar poäng, genom att spela oavgjort eller vinna matchen.

  • Vårt speltips: X2 (oavgjort i matchen eller Brage seger)
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Västerås möjlig startuppställning:

Anton Fagerström; Samuel Sörman, Jesper Merbom Adolfsson, David Engström, Gustaf Lagerbielke, Filip Almstroem-Taehti; Simon Johansson, Jonas Hellgren, Kevin Custovic; Filip Tronet, Viktor Prodell.

Brages möjlig startuppställning:

Adrian Engdahl; Pontus Hindrikes, Mattias Liljestrand, Moses Makasi, Alexander Zetterström; Oscar Lundin, Leonard Pllana, Robbin Sellin, Anton Lundin; Alexander Johansson, Niklas Söderberg.

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar