Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 23 maj, 2021

Värnamo – Akropolis, 24/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

 

Vid en seger över Akropolis går Värnamo upp i serieledning i Superettan.

Värnamo ligger på en 2:a plats i tabellen med 13 poäng efter 6 omgångar.

Akropolis har inte fått någon utdelning för sina insatser och är ännu utan seger.

Den segerlösa sviten kommer att brytas och kan mycker väl ske mot Värnamo.

 

Vad: Värnamo – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-05-24, kl. 18:30
Vart: Finnvedsvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Akropolis (Odds: 3.30 hos Unibet)

Värnamo – Akropolis stream

Du kan streama Värnamo – Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Akropolis stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Akropolis via live stream

 

Speltips & odds

 

Varken Värnamo eller Akropolis är några topp- eller bottenlag. Båda har spelat bra under inledningen. Fast det är Värnamo som har varit bättre på att ta vara på sina lägen och tagit 4 segrar på 6 matcher. Det är en bättre utdelning än vad de själva hade kunnat förutspå.

Efter en förlust i inledningen blev det 4 raka vinster för Värnamo innan de spelade mållöst senast i Västerås. Värnamo har hittat balansen, både i försvaret, med bara 3 insläppta mål, och i anfallsspelet med 7 baljor hittills.

De kom undan med blotta förskräckelse senast mot Västerås SK, där det lätt kunde ha blivit en förlust.

Akropolis har haft bekymmer med att vinna och är ännu utan seger. Det har varit väldigt nära, i 4 av 6 matcher, där samtliga 4 har slutat 1-1. De övriga 2 har Akropolis förlorat.

Ändå har Akropolis en stark trupp som inte ska gå segerlösa i många matcher. Marginalerna har varit emot dem. Två gånger har de tappat ledningar där de borde ha utökat dem, men i stället släppt in ett mål. När de har kommit tillbaka från underlägen har de varit starka och kunnat gjort ett vinnarmål, men inte nått ända fram.

Det kommer att vända för Akropolis, med tanke på den truppen som de har och det spelet som de har visat upp. När de gästar nykomlingar Värnamo, som har fått maximal utdelning, kan den första segern för säsongen i Superettan mycket väl komma nu.

 

 

  • Vårt speltips: Akropolis vinner matchen
  • Odds: 3.30
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Victor Eriksson, Bernardo Vilar, Freddy Winst; William Kenndal, Erick Brendon, Abdussalam Magashy; Joel Stevens, Edvin Becirovic, Oscar Johansson.

Akropolis möjlig startuppställning:

John Alvbåge; Cesar Weilid, Sotirios Nikopoulos, Alexander Abrahamsson, Erik Figueroa; Panajotis Dimitriadis, Fredrik Hammar, Astrit Ajdarevic; Marcus Burman, Daniel Larsson, Andrew Stadler.

 

 

Andra nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles