Värnamo - Akropolis, 24/5: Speltips & stream

superettan-fotboll-match-stream-speltips

Resultat
Odds
Värnamo
Oavgjort
Akropolis
Odds hämtat på Unibet:

 

Vid en seger över Akropolis går Värnamo upp i serieledning i Superettan.

Värnamo ligger på en 2:a plats i tabellen med 13 poäng efter 6 omgångar.

Akropolis har inte fått någon utdelning för sina insatser och är ännu utan seger.

Den segerlösa sviten kommer att brytas och kan mycker väl ske mot Värnamo.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad:Värnamo – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-05-24, kl. 18:30
Vart:Finnvedsvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal:Discovery+
Speltips:Akropolis (Odds: 3.30 hos Unibet)

Värnamo – Akropolis stream

Du kan streama Värnamo – Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Akropolis stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Akropolis via live stream

 

Speltips & odds

 

Varken Värnamo eller Akropolis är några topp- eller bottenlag. Båda har spelat bra under inledningen. Fast det är Värnamo som har varit bättre på att ta vara på sina lägen och tagit 4 segrar på 6 matcher. Det är en bättre utdelning än vad de själva hade kunnat förutspå.

Efter en förlust i inledningen blev det 4 raka vinster för Värnamo innan de spelade mållöst senast i Västerås. Värnamo har hittat balansen, både i försvaret, med bara 3 insläppta mål, och i anfallsspelet med 7 baljor hittills.

De kom undan med blotta förskräckelse senast mot Västerås SK, där det lätt kunde ha blivit en förlust.

Akropolis har haft bekymmer med att vinna och är ännu utan seger. Det har varit väldigt nära, i 4 av 6 matcher, där samtliga 4 har slutat 1-1. De övriga 2 har Akropolis förlorat.

Ändå har Akropolis en stark trupp som inte ska gå segerlösa i många matcher. Marginalerna har varit emot dem. Två gånger har de tappat ledningar där de borde ha utökat dem, men i stället släppt in ett mål. När de har kommit tillbaka från underlägen har de varit starka och kunnat gjort ett vinnarmål, men inte nått ända fram.

Det kommer att vända för Akropolis, med tanke på den truppen som de har och det spelet som de har visat upp. När de gästar nykomlingar Värnamo, som har fått maximal utdelning, kan den första segern för säsongen i Superettan mycket väl komma nu.

 

 

  • Vårt speltips: Akropolis vinner matchen
  • Odds: 3.30
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Victor Eriksson, Bernardo Vilar, Freddy Winst; William Kenndal, Erick Brendon, Abdussalam Magashy; Joel Stevens, Edvin Becirovic, Oscar Johansson.

Akropolis möjlig startuppställning:

John Alvbåge; Cesar Weilid, Sotirios Nikopoulos, Alexander Abrahamsson, Erik Figueroa; Panajotis Dimitriadis, Fredrik Hammar, Astrit Ajdarevic; Marcus Burman, Daniel Larsson, Andrew Stadler.

 

 

Andra nyheter

Janne Andersson hyllar "krigarna"
Janne Andersson hyllar "krigarna"
Efter en dramatisk seger för Sverige mot Polen hyllar förbundskaptenen Janne Andersson det svenska landslaget med att kalla dem riktiga krigare.
News icon24 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Real Madrid slåss med Arsenal för Alexander Isaks framtid
Real Madrid slåss med Arsenal för Alexander Isaks framtid
Efter att ha gjort en magisk säsong i La Liga med Real Sociedad och fortsatt spela bra i landslaget är Real Madrid och Arsenal intresserade av Alexander Isak.
News icon24 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (23/6)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (23/6)
Många svenskar kommer att vilja se avgörandet av Sveriges grupp i EM 2021. Vi har en guide för hur du kan se Sverige - Polen på nätet! …
News icon22 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman