Värnamo - Akropolis, 24/5: Speltips & stream

superettan-fotboll-match-stream-speltips

 

Vid en seger över Akropolis går Värnamo upp i serieledning i Superettan.

Värnamo ligger på en 2:a plats i tabellen med 13 poäng efter 6 omgångar.

Akropolis har inte fått någon utdelning för sina insatser och är ännu utan seger.

Den segerlösa sviten kommer att brytas och kan mycker väl ske mot Värnamo.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Värnamo – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-05-24, kl. 18:30
Vart: Finnvedsvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Akropolis (Odds: 3.30 hos Unibet)

Värnamo – Akropolis stream

Du kan streama Värnamo – Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Värnamo – Akropolis stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Värnamo – Akropolis via live stream

 

Speltips & odds

 

Varken Värnamo eller Akropolis är några topp- eller bottenlag. Båda har spelat bra under inledningen. Fast det är Värnamo som har varit bättre på att ta vara på sina lägen och tagit 4 segrar på 6 matcher. Det är en bättre utdelning än vad de själva hade kunnat förutspå.

Efter en förlust i inledningen blev det 4 raka vinster för Värnamo innan de spelade mållöst senast i Västerås. Värnamo har hittat balansen, både i försvaret, med bara 3 insläppta mål, och i anfallsspelet med 7 baljor hittills.

De kom undan med blotta förskräckelse senast mot Västerås SK, där det lätt kunde ha blivit en förlust.

Akropolis har haft bekymmer med att vinna och är ännu utan seger. Det har varit väldigt nära, i 4 av 6 matcher, där samtliga 4 har slutat 1-1. De övriga 2 har Akropolis förlorat.

Ändå har Akropolis en stark trupp som inte ska gå segerlösa i många matcher. Marginalerna har varit emot dem. Två gånger har de tappat ledningar där de borde ha utökat dem, men i stället släppt in ett mål. När de har kommit tillbaka från underlägen har de varit starka och kunnat gjort ett vinnarmål, men inte nått ända fram.

Det kommer att vända för Akropolis, med tanke på den truppen som de har och det spelet som de har visat upp. När de gästar nykomlingar Värnamo, som har fått maximal utdelning, kan den första segern för säsongen i Superettan mycket väl komma nu.

 

 

  • Vårt speltips: Akropolis vinner matchen
  • Odds: 3.30
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Värnamos möjlig startuppställning:

Pilip Vaitsiakhovich; Francis De Vries, Victor Eriksson, Bernardo Vilar, Freddy Winst; William Kenndal, Erick Brendon, Abdussalam Magashy; Joel Stevens, Edvin Becirovic, Oscar Johansson.

Akropolis möjlig startuppställning:

John Alvbåge; Cesar Weilid, Sotirios Nikopoulos, Alexander Abrahamsson, Erik Figueroa; Panajotis Dimitriadis, Fredrik Hammar, Astrit Ajdarevic; Marcus Burman, Daniel Larsson, Andrew Stadler.

 

 

Andra nyheter

VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman