Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 sep, 2021

Varberg – Häcken, 23/9: Speltips & stream

Hammarby Varberg stream speltips

 

Spelbolag har gästerna BK Häcken som en liten favorit till seger i mötet mot Varbergs BoIS i Allsvenskan.

Det skiljer 3 poäng i tabellen, där Varberg ligger på en 8:e plats medan Häcken är på en 10:e plats i tabellen.

Båda lagen misslyckades med att näta i sina senaste ligamatcher och kan mycket väl ha samma problem i detta möte.

 

Vad: Varberg – Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-23, kl. 19:00
Vart: Varberg Energi Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.93 hos Bet365)

Varberg – Häcken stream

Du kan streama Varberg och Häcken i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Varberg – Häcken stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Varberg – Häcken via live stream

 

Speltips & odds

 

När Varberg och Häcken möttes i våras var Häcken det starkaste laget som gick segrandes ur duellen. Häcken vann hemmamötet med siffrorna 3-1, efter mål av Benie Traore, Alexander Jeremejeff och Tobias Heintz.

En liknande tillställning är inte att vänta.

Varberg hade hittat formen och tagit 12 poäng på 4 omgångar. Det var innan man mötte Hammarby i Stockholm. Bajen visade sig vara för svåra. De bröt Varbergs fina svit och vann med 1-0.

Framåt var Varberg bleka, som många gånger förut. Den tidigare BK Häcken-spelaren Oliver Stanisic har gjort flest målmed sina 4 baljor i Allsvenskan. Laget har dock ingen riktig målspruta, till skillnad från Häcken som har Alexander Jeremejeff. Han har nätat 9 mål och ligger på en delad plats i skytteligan.

I Varberg är anfallsyttern Tashreeq Matthews, 4 mål och 4 assister, avstängd, på grund av för många gula kort. Han är ett stort avbräck i offensiven, där han har spelat samtliga utom en match denna säsong.

Målskillnaden för Varberg denna säsong ligger på 23:24 efter 19 omgångar. Man varken öser in mål framåt eller läcker in mål bakåt.

Häcken form är inget att hänga i julgranen, med 3 förluster, en vinst och ett mållöst möte senast mot Mjällby. Det var en chansrik match, med en hel del skott på mål. Häcken ska ha beröm för den defensiva insatsen och att man lyckades hålla nollan.

I Häcken är Rasmus Lindgren, Ture Widestrand, Ali Youssef, Tobias Heintz, Nasiru Mohammed, Erik Friberg och Samuel Gustafson borta på grund av skador.

Managern Per-Mathias Högmö har kommenterat kommande möte på det viset:

”Vi möter ett formstarkt Varberg som har gjort det väldigt bra det senaste, så det blir en tuff match imorgon. För oss blir det viktigt att vara noggranna i försvarsspelet och vara effektiva i omställningarna samt vara aggressiva inne i boxen. Spelarna är i form och vi har många spelare som kan göra mål och vi har kvalité i vår defensiv så jag har en bra känsla inför morgondagens match.”

Försvaret är bra, fast det är det också i Varberg. I och med att båda lagen befinner sig i ingenmanslandet behöver detta inte spåra ut på något sätt.

Chansen är stor att siffrorna hålls nere.

Därför faller spelet på att vi får se som flest 2 mål i matchen, men inga fler än så, till nästan dubbla degen i odds.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.93
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Varbergs möjlig startuppställning:

Stojan Lukic; Hampus Zackrisson, Oliver Stanisic, Joakim Lindner; Anton Liljenbäck, Albert Ejupi, Luke Le Roux, Jon Birkfeldt; Robin Tranberg, Simon Karlsson Adjei, Oliver Alfonsi.

 

Häckens möjlig startuppställning:

Peter Abrahamsson; Godswill Ekpolo, Joona Toivio, Johan Hammar, Kristoffer Lund Hansen; Tobias Karlsson, Gustav Berggren; Patrik Wålemark, Jasse Tuominen, Leo Bengtsson; Alexander Jeremejeff.

 

 

Nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1558 Articles