Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 okt, 2021

Trelleborg – Landskrona, 5/10: Speltips & stream

Trelleborg – Landskrona, 5/10: Speltips & stream

Spelbolag erbjuder nästan dubbla degen i odds på att Trelleborgs FF ska besegra Landskrona BoIS i Superettan.

Det skiljer noll poäng mellan laget och bara en placering i tabellen, där Landskrona ligger före Trelleborg, med en bättre målskillnad.

Så det är svårt att förstå varför Trelleborg ska vara så pass givna favoriter till en seger. Allt värde ligger på att Landskrona tar poäng.

Vad: Trelleborg – Landskrona, Superettan
Avspark: Den 2021-10-05, kl. 19:00
Vart: Vångavallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: X2 (Odds: 1.93 hos Unibet)

Trelleborg – Landskrona stream

Du kan streama Trelleborg och Landskrona från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Trelleborg – Landskrona stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Trelleborg – Landskrona via live stream

Speltips & odds

Säsongens första möte mellan lagen, som spelades den 17:e juli 2021, slutade 4-2 till Landskrona. Lika målrika tillställningar har det inte varit för klubbarna annars i Superettan denna säsong.

Trelleborg har haft fortsatta problem i försvaret, där de har släppt in mål i sina 5 senaste ligamatcher. De sista två har förlorats med siffrorna 2-3 mot serieledarna Värnamo och 0-2 mot tabelltvåan Sundsvall. Spelschemat har varit tufft, men laget har inte heller gjort lysande ifrån sig.

Mittfältaren Petar Petrovic har visat bäst form med sina 6 mål.

Men Trelleborg har nu 4 raka ligamatcher utan någon seger.

Precis som Landskrona har Trelleborg 3 poäng upp till Helsingborg, som sitter på en 3:e plats, som innebär kvar till Allsvenskan.

Fast Landskrona känns som en betydligt hetare kandidat till uppgradering. Man har varit lite ömsom vin, ömsom vatten, där segrar har blandats med förluster.

Så formen överlag är bra, även om det blev en förlust senast mot Falkenbergs FF. Landskrona hamnade under efter 20 minuters spel. Värre blev det i början av den andra halvleken då ytterligare ett mål släpptes in. Linus Olsson reducerade i matchminut 54. Landskrona satte hårt press, skapade mycket, men fick inte till någon utdelning.

Att Landskrona ändå var det bättre laget, trots förlusten, bäddar gott inför fortsättningen.

Vidare har Landskrona visat sig vara ett bättre lag än Trelleborg, då man båda har nätat fler gånger och släppt in färre mål.

Det är inte trovärdigt att Trelleborg vinner detta möte varannan gång, som spelbolager visar med sina odds. Mer troligt är att detta blir ett helt öppet möte, som kan sluta hur som helst. Landskrona har en minst lika stor chans till att plocka poäng som Trelleborg.

I och med detta uppstår ett stort värde i oddset på att Landskrona inte förlorar matchen.

Därför landar spelet på att Trelleborg inte vinner matchen utan på en dubbelchans till Landskrona, till nästan dubbla degen i odds.

Vinst vid en rak Landskrona bortaseger eller kryss i detta Superettan möte.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Landskrona seger
  • Odds: 1.93
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Kasper Kristensen; Jesper Modig, Isak Jönsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björken; Mouhammed-Ali Dhaini, Haris Brkic; Petar Petrovic, Mattias Haakansson, Johan Blomberg; Dzenis Kozica.

Landskronas möjlig startuppställning:

Svante Hildeman; Alexander Tkacz, Viktor Wihlstrand, Andreas Murbeck, Dennis Olofsson; Jacob Blixt, Måns Ekvall, Filip Ottosson; Linus Olsson, Robin Eliasson Hofsö, Oscar Petersson.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar