Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 10 apr, 2021

Tottenham – Man United, 11/4: Speltips & stream

I Premier League möter Tottenham – Man United varandra under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Tottenham – Man United stream.

I Premier League ska toppmötet mellan Tottenham – Man United spela under söndagen och ger dig ett speltips, och visar även hur du kan streama matchen. Tottenham är i en dålig form just nu. Vi tror därför på vinst för bortalaget under söndagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Tottenham Hotspur Stadium, eller se hur ni hittar en Tottenham – Man United live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Tottenham – Man United
Matchstart Kl. 17:30, den 11/4
Vart: Tottenham Hotspur Stadium, London
Live stream: > Streama matchen på Bet365
TV-kanal: Viasat Ultra
Speltips: Man United vinner (2,50 hos Bet365)

Streama Tottenham – Man United

Det är lätt att streama Tottenham – Man United i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Tottenham – Man United

Speltips inför matchen

Ett toppmöte i Premier League står för dörren och Tottenham – Man United. I lagens senaste match vann Tottenham med hela 1-6 mot Man United efter att hemmalaget tagit ledningen genom Bruno Fernandes på straff.

Tottenham kommer till denna matchen med ett oavgjort resultat med 2-2 mot Newcastle i Premier League. Innan det vann de en match, förlorade Londonderbyt mot Arsenal och åkte ur Europa League med dunder och bång mot Dinamo Zagreb.

För närvarande ligger Tottenham på en sjätteplats med två poäng upp till konkurrenten Chelsea. José Mourinho har inte rosat marknaden i vår och vi tror att bensinen har tagit slut i tanken för Tottenham under tränaren.

Man United åker till London för att ta sig an ett Tottenham i haltande form, samtidigt som Victor Lindelöfs gäng vill säkra Champions League-spel så snabbt som möjligt.

I Man Uniteds senaste match åkte de till södra Spanien och vann med komfortabla 0-2 mot Granada i kvartsfinal i Europa League. Laget har ett fint flyt för närvarande att vinna trots att de inte spelar på sin högsta nivå, ett flyt som medför ett bra självförtroende.

Vårt speltips

Man United är i en bra form just nu och flyter på moln. Lindelöfs mannar har bortaplan, men utan publik ger det inte direkt någon fördel, samtidigt som Tottenham haltar i självförtroende under Mourinho.

Därför tror vi på en bortaseger under söndagen. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att Man United vinner matchen, till oddset på 2.50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United vinner (Fulltidsresultat)

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Tottenham – Man United. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Tottenham vinner 2.80
Oavgjort 3.40
Man United vinner 2.50
Över 2,5 mål i matchen 1.90
Under 2,5 mål i matchen 1.90

Fler speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar