Tottenham - Man United, 11/4: Speltips & stream

Resultat
Odds
Tottenham
Oavgjort
Man United
Odds hämtat på bet365: 10/4 14:00

I Premier League möter Tottenham – Man United varandra under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Tottenham – Man United stream.

I Premier League ska toppmötet mellan Tottenham – Man United spela under söndagen och ger dig ett speltips, och visar även hur du kan streama matchen. Tottenham är i en dålig form just nu. Vi tror därför på vinst för bortalaget under söndagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Tottenham Hotspur Stadium, eller se hur ni hittar en Tottenham – Man United live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad:Tottenham – Man United
MatchstartKl. 17:30, den 11/4
Vart: Tottenham Hotspur Stadium, London
Live stream:> Streama matchen på Bet365
TV-kanal:Viasat Ultra
Speltips:Man United vinner (2,50 hos Bet365)

Streama Tottenham – Man United

Det är lätt att streama Tottenham – Man United i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Tottenham – Man United

Speltips inför matchen

Ett toppmöte i Premier League står för dörren och Tottenham – Man United. I lagens senaste match vann Tottenham med hela 1-6  mot Man United efter att hemmalaget tagit ledningen genom Bruno Fernandes på straff.

Tottenham kommer till denna matchen med ett oavgjort resultat med 2-2 mot Newcastle i Premier League. Innan det vann de en match, förlorade Londonderbyt mot Arsenal och åkte ur Europa League med dunder och bång mot Dinamo Zagreb.

För närvarande ligger Tottenham på en sjätteplats med två poäng upp till konkurrenten Chelsea. José Mourinho har inte rosat marknaden i vår och vi tror att bensinen har tagit slut i tanken för Tottenham under tränaren. 

Man United åker till London för att ta sig an ett Tottenham i haltande form, samtidigt som Victor Lindelöfs gäng vill säkra Champions League-spel så snabbt som möjligt.

I Man Uniteds senaste match åkte de till södra Spanien och vann med komfortabla 0-2 mot Granada i kvartsfinal i Europa League. Laget har ett fint flyt för närvarande att vinna trots att de inte spelar på sin högsta nivå, ett flyt som medför ett bra självförtroende.

Vårt speltips

Man United är i en bra form just nu och flyter på moln. Lindelöfs mannar har bortaplan, men utan publik ger det inte direkt någon fördel, samtidigt som Tottenham haltar i självförtroende under Mourinho.

Därför tror vi på en bortaseger under söndagen. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att Man United vinner matchen, till oddset på 2.50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United vinner (Fulltidsresultat)

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Tottenham – Man United. Oddsen är från Bet365.

SpelOdds hos Bet365
Tottenham vinner2.80
Oavgjort3.40
Man United vinner2.50
Över 2,5 mål i matchen1.90
Under 2,5 mål i matchen1.90

Fler speltips

Schalke - Eintracht Frankfurt, 15/5: Speltips & stream
Schalke - Eintracht Frankfurt, 15/5: Speltips & stream
Det väntas bli mål redan tidigt i matchen när Schalke tar emot Eintracht Frankfurt i den tyska Bundesliga. Ett speltips på ett schysst odds går mot klockan.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Mönchengladbach - Stuttgart, 15/5: Speltips & stream
Mönchengladbach - Stuttgart, 15/5: Speltips & stream
Spelbolagen har gått bananas kring odds på antal mål i Mönchengladbach och Stuttgart mötet i den tyska Bundesliga. Ett speltips berättar exakt varför.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Leverkusen - Union Berlin, 15/5: Speltips & stream
Leverkusen - Union Berlin, 15/5: Speltips & stream
Det är allt annat än en lätt match som väntar Bayer Leverkusen när Union Berlin kommer på besök, i slutskedet av den tyska Bundesliga.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson