Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 dec, 2023

Tottenham – Everton 23/12: Stream, odds & speltips

Richarlison Tottenham

Vi beger oss till London i Premier League där vi har en spännande match mellan Tottenham och Everton att se fram emot. Matchen sparkar igång på lördag klockan 16:00.

Everton, som för närvarande är i god form, kommer på besök till huvudstaden. Trots formen är Tottenham alltid en utmaning för samtliga motståndare i hela Premier League. Här går vi igenom alla detaljer inför matchen, presenterar dagens bästa speltips och odds, samt ger dig en guide för live streaming online.

Vad: Tottenham – Everton, Premier League
När: Den 23/12, kl. 16:00
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Speltips: Tottenham vinner (1.82 hos Snabbare)
Livestream: > Viaplay

Tottenham vinner

Odds = 1.82
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Snabbare
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Tottenham Hotspur vs Everton Match Outcome
Match Starts 23/12 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Tottenham kommer till matchen med en fortsatt lång skadelista.
 • Everton har inga större avbräck att rapportera om.
 • Ett formstarkt Everton, men en mycket tuff match väntar mot ett välspelat Tottenham.

Tottenham – Everton stream

Den här matchen mellan Fulham och Everton är med i Stryktipset idag för dig som är intresserad av att sätta ihop ett systemspel. Då kan du alltid ta en titt på våra speltips för att få en bättre inblick i lördagens matcher.

Är du också intresserad av live streaming? Då har du kommit rätt. Här går vi igenom steg för steg hur du enkelt kan streama denna drabbning från Premier League. Följ vår guide nedan och börja streama högklassig fotboll redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Tottenham – Everton

Tottenham – Everton speltips

Vi presenterar även vårt bästa speltips inför matchen mellan Tottenham och Everton.

Här sätter vi vårt förtroende på hemmalaget Tottenham för att ta hem segern. Även om Everton befinner sig i en stark period och har vunnit många matcher på senare tid, är det en tuff uppgift för vilket motstånd som helst i hela Premier League att möta Tottenham på bortaplan.

Tottenham har levererat en fantastisk fotboll under sin nya manager och har hållit den nivån under hela säsongen. Trots vissa skador, särskilt på viktiga spelare, har resultaten varit något sämre. Nu återhämtar de sig dock och vänjer sig vid att spela utan sina tidigare nyckelspelare.

Dessutom kommer Tottenham till matchen med två imponerande segrar bakom sig. Först dominerade de mot Newcastle och vann med hela 4-1. Därefter ställdes de mot Nottingham på bortaplan och säkrade en 2-0-vinst. Ett Tottenham som återigen är på uppgång, och detta tror vi blir alldeles för svårt för Everton.

Vårt speltips är att satsa på att Tottenham vinner, och vi lägger detta spel hos spelbolaget Snabbare. Kom ihåg att du snabbt kan komma igång hos detta spelbolag och göra insättningar och uttag via Swish, vilket är en extremt smidig och uppskattad lösning av många spelare.

Mer odds & betting inför matchen

Se gärna våra andra alternativ inför matchen mellan Tottenham och Everton.

Speltips Odds
Tottenham leder i halvtid 2.30
Över 2.5 mål 1.58
Rätt resultat: 3-1 13.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar