Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 dec, 2023

Sverige – Tyskland: Live stream & speltips (Dam-VM handboll)

Sverige spelar kvartsfinal mot Tyskland i handbolls VM för damer 2023. Här hjälper vi dig med att streama Sverige – Tyskland eller se matchen på TV.

Vi kommer även kolla till oddsen för att sedan ge ett speltips inför Sverige – Tyskland. Det börjar verkligen dra ihop sig i VM i handboll för damer.

Vad: Sverige – Tyskland (Dam VM i handboll)
När: Den 13/12, kl. 17:30
Vart: Herning, Danmark
Live stream: Unibet TV & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (1.50 hos Unibet)

Sverige – Tyskland stream (Handbolls VM för damer)

Det är möjligt att se Sverige – Tyskland stream och alla matcher från handbolls VM för damer hos Unibet och Viaplay. Båda dessa sidor har rättigheter att sända matcherna.

Hos Unibet så kommer du att kunna sända Sverige – Tyskland live stream gratis. Det enda du behöver göra för att streama handbolls VM för damer gratis är att spela på odds. När du spelar på odds så kommer du att få tillgång till alla sport streams som finns hos Unibet TV. Där ingår matcher från dam-VM i handboll.

Hos Viaplay så visar de Sverige – Tyskland stream. Denna sändning kommer vara lite mer premium. Det innebär att matchen sänds i HD. Det kommer även vara svenska kommentatorer och experter som sällskapar dig under hela matchen.

Det är inte gratis att streama Sverige – Tyskland från handbolls VM för damer. I stället så behöver du ett konto som är utrustat med ett abonnemang som låser upp matcher. All info om det finns att tillgå hos Viaplay.

Hos Viaplay kommer du att kunna streama handboll EM & VM under stora delar av vintern. I januari så kommer herrarna att kämpa om att bli vinnare av handbolls EM 2024. Vilket vi ser framemot redan nu!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Välj ett paket
  • Gå till alla live streams
  • Sänd Sverige – Tyskland + alla matcher i dam-VM i handboll

Speltips & odds inför matchen

Enligt de odds som finns hos Unibet så är Sveriges damlandslag i handboll favoriter till att vinna matchen mot Tyskland. Vi kommer att spela på Sverige som segrare. Vi tycker att laget har visat en god form – samtidigt som Tyskland har underpresterat.

Vi spelar på en rak 1:a. Vilket innebär att vi spelar på oddsen som ligger lägre och på en svensk vinst.

Vi kommer att lägga vårt speltips inne hos den betsida som även kommer hjälp dig med live streaming. Nämligen Unibet!

  • Speltips: Sverige vinner
  • Odds: 1.50
  • Bettingsida: Unibet

Mer betting tips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
10 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar