Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 dec, 2023

Sverige – Tyskland: Live stream & speltips (Dam-VM handboll)

Sverige spelar kvartsfinal mot Tyskland i handbolls VM för damer 2023. Här hjälper vi dig med att streama Sverige – Tyskland eller se matchen på TV.

Vi kommer även kolla till oddsen för att sedan ge ett speltips inför Sverige – Tyskland. Det börjar verkligen dra ihop sig i VM i handboll för damer.

Vad: Sverige – Tyskland (Dam VM i handboll)
När: Den 13/12, kl. 17:30
Vart: Herning, Danmark
Live stream: Unibet TV & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (1.50 hos Unibet)

Sverige – Tyskland stream (Handbolls VM för damer)

Det är möjligt att se Sverige – Tyskland stream och alla matcher från handbolls VM för damer hos Unibet och Viaplay. Båda dessa sidor har rättigheter att sända matcherna.

Hos Unibet så kommer du att kunna sända Sverige – Tyskland live stream gratis. Det enda du behöver göra för att streama handbolls VM för damer gratis är att spela på odds. När du spelar på odds så kommer du att få tillgång till alla sport streams som finns hos Unibet TV. Där ingår matcher från dam-VM i handboll.

Hos Viaplay så visar de Sverige – Tyskland stream. Denna sändning kommer vara lite mer premium. Det innebär att matchen sänds i HD. Det kommer även vara svenska kommentatorer och experter som sällskapar dig under hela matchen.

Det är inte gratis att streama Sverige – Tyskland från handbolls VM för damer. I stället så behöver du ett konto som är utrustat med ett abonnemang som låser upp matcher. All info om det finns att tillgå hos Viaplay.

Hos Viaplay kommer du att kunna streama handboll EM & VM under stora delar av vintern. I januari så kommer herrarna att kämpa om att bli vinnare av handbolls EM 2024. Vilket vi ser framemot redan nu!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Välj ett paket
  • Gå till alla live streams
  • Sänd Sverige – Tyskland + alla matcher i dam-VM i handboll

Speltips & odds inför matchen

Enligt de odds som finns hos Unibet så är Sveriges damlandslag i handboll favoriter till att vinna matchen mot Tyskland. Vi kommer att spela på Sverige som segrare. Vi tycker att laget har visat en god form – samtidigt som Tyskland har underpresterat.

Vi spelar på en rak 1:a. Vilket innebär att vi spelar på oddsen som ligger lägre och på en svensk vinst.

Vi kommer att lägga vårt speltips inne hos den betsida som även kommer hjälp dig med live streaming. Nämligen Unibet!

  • Speltips: Sverige vinner
  • Odds: 1.50
  • Bettingsida: Unibet

Mer betting tips

aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar