Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 aug, 2023

Sverige – Spanien: Speltips & odds (Dam VM)

Stor match väntar för Sveriges landslag under fotbolls VM 2023 – nämligen en semifinal mot Spanien. Inför matchen kommer vi ge dig vårt Sverige – Spanien speltips med de bästa oddsen.

Oddsen för att Sverige ska vinna mot Spanien är uppe i cirka 3.40 hos flera spelbolag på nätet. Det innebär att Sverige är underdogs inför matchen mot Spanien. Kommer vi trotsa oddsen och ha Sverige som vinnare i vårt speltips?

Vad: Sverige – Spanien, semifinal (Dam VM i fotboll 2023)
När: Den 15/8, kl. 10:00
Vart: Eden Park, Australien
Speltips: Sverige vinner matchen (3.51 hos ComeOn)
Live stream: > Sverige – Spanien stream (Dam VM)

Sverige vinner mot Spanien

Bonus: Få 500 kr i bonus hos ComeOn

Spain vs Sweden Match Outcome
Match Starts 15/08 10:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Sveriges främsta målskytt under dam VM 2023 är mittbacken(!) Amanda Ilestedt
  • Spanien kommer från en stark vinst mot Nederländerna som avgjordes på övertid
  • Caroline Seger är tillbaka i träning – men Sofia Jakobsson stod över träning inför match mot Spanien

Sverige – Spanien speltips

Det är inget snack om att Sverige håller tillräckligt hög kvalité för att slå ut de riktigt stora lagen under Dam VM 2023. Det visade de upp när de klådde storfavoriterna USA i åttondelsfinal. Slutsatsen är att om man slår ut USA – så har man chans mot precis alla lag.

Spelmässigt så har Sverige visat upp ett bra försvarsspel – och målvaktsspel av hyllade Musovic. Vilket har resulterat i att Sverige endast släppt in två mål under hela mästerskapet. Vi tror att det kommer fortsätta när vi möter anfallsstyrkan i Spanien.

Därför tror vi matchens vinnare kommer att bero på hur många mål som Sverige klarar av att göra framåt. Anfallsparet Blackstenius och Asslani borde ha gjort fler mål framåt för Sverige vid denna tiden av mästerskapet. Vi tror deras insatser mot Spanien kommer att bli helt avgörande för att Sverige ska kunna vinna.

När vi sammanfattar vårt Sverige – Spanien speltips så tror vi att det blir en målsnål match som Sverige vinner. Mest troligt med 2-1, 2-0 eller 1-0. Senaste matchen som spelades mellan Sverige – Spanien slutade 1-1. Det var en träningsmatch från slutet av 2022.

Vi har hittat de allra bästa oddsen för vårt speltips inför Sverige – Spanien inne hos ComeOn!

Mer odds & betting inför matchen

Förutom en vinst för Sveriges damlandslag i matchen mot Spanien så har vi lite fler speltips. Där kan du inspireras av andra odds som vi tycker är intressanta inför matchen.

Alla dessa Sverige – Spanien odds är hämtade från ComeOn Sverige. Det är en sida som alltid är bra för din betting. Hos ComeOn så kommer du alltid få chansen att spela med en bonus om du är en ny spelare. De har även ett bonus casino som du kan testa!

Speltips Odds
Under 1,5 mål i matchen 2.73
Amanda Ilestedt gör mål i matchen 6.75
Sverige kvalificerar sig till final 2.30
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar