Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 jan, 2024

Sverige – Frankrike (26/1): Odds, speltips & betting

Det är hög tid för semifinal i handbolls EM. Vi kollar in Sveriges chanser att vinna mot Frankrike – för att kunna stå i en ny EM-final. Läs vårt speltips för att hitta de bästa oddsen inför matchen!

Matchen kommer att avgöra vilket av lagen som kommer att spela en åtråvärd final. De som har bra minne minns säkert att Sverige – Frankrike möttes i semifinal under handbolls EM 2022. Där slutade det med en svensk seger efter en helt otrolig match av Andreas Palicka.

Vad: Sverige – Frankrike (semfinal i Handbolls EM)
När: Den 26/1, kl. 17:45
Vart: Lanxess Arena, Köln
Live stream: > Streama Sverige – Frankrike
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (2.58 hos Betsson)
France vs Sweden Match Outcome
Match Starts 26/01 17:45
No Odds Available

Sverige – Frankrike speltips

När vi kollar in oddsen inför Sverige – Frankrike så märker vi snabbt att spelbolagen har lagt Frankrike som favoriter. Det är en roll som säkert passar Sverige. Att vara en underdog gör att pressen främst ligger med på ”Les Blues”.

Sverige har fördelen med att kunna vila en dag extra inför semifinalen mot Frankrike. Med tanke på att Sveriges senaste match var en avslagen historia mot Norge. Så lär det finnas gott om energi i de svenska spelarna. Där finns det inget att skylla på.

Vi tror att Hampus Wanne och Andreas Palicka kommer bli de viktigaste spelarna för Sverige. Att Hampus Wanne visar upp en stor säkerhet på straffpunkten tror vi blir en extremt viktig faktor. Det krävs även ett bra målvaktsspel för att kunna utmana de franska distansskyttarna.

I Frankrike så ser vi en liten lucka i deras målvakter. De är inte lika framstående i Frankrike som i jämförelse med Danmark, Tyskland eller Sverige. Där tror vi att Sverige har en fördel.

Det finns helt klart andra och vassare hot från Frankrike. Självklart så syftar vi på den långe Dika Mem, kantspringaren Hugo Descat och den jobbige Ludovic Fabregas. Det är ett otroligt bra anfall som finns i Frankrike. Vilket sätter det svenska försvaret på prov.

Vårt speltips inför Sverige – Frankrike kommer att bli ett tips hämtat från våra hjärtan. Vi tycker oss se att Frankrike är det laget som bäst chanser att vinna matchen. Vilket oddsen också avslöjar. Men Sveriges handbollslandslag har flera gånger spelat mot oddsen och vunnit. Inte minst så minns fransmännen förra semifinalen och har garanterat en stor respekt för Sverige.

Nu hoppas vi verkligen att handbollsgrabbarna är lika taggad som vi!

Odds som vi spelar på

Här kan du se vilka som är de bästa oddsen enligt oss. Vi hittar de inne hos Betsson som är en svensk betsida som har en godkänd licens. Om du inte tidigare har ett konto så kan du direkt hämta ut en välkomstbonus som du kan använda för din betting.

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.58
  • Bettingsida: Betsson

Bästa oddsen inför matchen

Vi tycker oss se massor av bra odds på Betsson gällande handbolls EM 2024. Det märks att Betsson har storsatsat inför mästerskapet. De har även sett till att vara en stolt sponsor och partner till EM 2024. Vilket du kan läsa allt om inne på deras hemsida.

Betsson vågar vi säga har några av de bästa oddsen inför Sverige – Frankrike. Det är inte den enda matchen i EM som Betsson har höga odds på. I nästan alla matcher som väntar i spelprogrammet så har Betsson höga odds i jämförelse med andra konkurrenter. Även när det kommer till odds för vinnare av handbolls EM så ligger de högt. Det är med andra ord väldigt bra att använda Betsson Sverige för din betting på handboll.

Alternativa speltips & odds

För att visa på bredden på oddsen som finns på deras bettingsida – så har vi plockat ut tre ytterligare odds som vi anser är intressanta inför Sverige – Frankrike.

Speltips Odds
Frankrike vinner 1.69
Över 58,5 mål 1.86
Sverige vinner (+2,5 mål) 1.64
Oavgjort 9.86

Mer speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
10 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar