David Wollner photo
David Wollner

- 24 jan, 2024

Streama Sverige – Frankrike: Se live stream & TV (Handbolls EM)

En av semifinalerna av handbolls EM spelas mellan Sverige och Frankrike. Ta reda på hur du kan streama Sverige – Frankrike på nätet, eller hur du kan sända matchen på TV.

Här kan du se flera olika alternativ för att titta på Sverige – Frankrike stream. Det är inte bara en sida som erbjuder live streaming som har rättigheter att visa Sverige – Frankrike från handbolls EM.

Vad: Sverige – Frankrike (semfinal i Handbolls EM)
När: Den 26/1, kl. 17:45
Vart: Lanxess Arena, Köln
Live stream: > Bet365, UnibetTV och Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner EM-guld (8.00 hos Betsson)

Se Sverige – Frankrike live stream

Streama alla matcher från Handbolls EM med Bet365

Frankrike – Sverige stream

Det är möjligt att streama Sverige – Frankrike i handbolls EM inne hos Viaplay. De har rättigheter för att sända alla matcher i EM i handboll 2024.

Det är inte bara Viaplay som kommer att visa Frankrike – Sverige stream på nätet. Det kommer vara möjligt att se semifinalen hos Unibet eller Bet365. Dessa betsidor har nämligen mängder av live streams från flera olika sporter. Där ingår handboll från EM – och där med även matchen mellan Sverige – Frankrike.

Det är möjligt att se Sverige – Frankrike live stream gratis hos Bet365 eller Unibet. Allt du behöver göra för att få tillgång till alla live streams är att spela på odds. Se till att du skapar ett konto och sätter in 50 kr att spela odds för. Då kommer alla sport streams att låsa upp för dig. Där ingår mycket mer än bara Sverige – Frankrike stream. Där hittar du även sändningar från fotboll (Serie A, La Liga och Bundesliga), basket, ishockey och tennis.

För att live streama Sverige – Frankrike hos Viaplay så krävs det att du skapar ett konto på deras hemsida. Du behöver även uppgradera ditt konto med ett premium. All information om Viaplays olika paket och priser finns inne på deras sida. Det är således inte möjligt att se Sverige – Frankrike stream gratis med Viaplay. Deras fördelar ligger i att erbjuda en live stream med hög kvalité gällande ljud och bild. Det kommer även finnas svenska kommentatorer och experter som sällskapar dig under hela sändningen.

Du kan läsa mer om hur du kan sända Sverige – Frankrike i handbolls EM hör nedan. Där ser du även vilka alternativ du har för att titta på matchen live på mobil, dator eller TV.

Streama hos Viaplay

Om du väljer att se matchen hos Viaplay så behöver du göra följande:

 1. Gå till Viaplay
 2. Registrera ett konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Gå till alla live streams
 5. Sänd Sverige – Frankrike i HD

Streama hos spelbolag

Om du vill kombinera live streaming med betting så rekommenderar vi dig att välja ett nytt spelbolag som har

 1. Ta dig till Bet365 eller Unibet
 2. Registrera ett konto med BankID
 3. Sätt in pengar att spela odds med
 4. Gå till alla sändningar
 5. Streama Sverige – Frankrike gratis

Se semifinalen på TV

Den kanal som kommer att visa Sverige – Frankrike på TV är kanal 6. Där har de tidigare sänt alla matcher som det svenska landslaget spelat i handbolls EM. Där kommer du nu även kunna se alla återstående matcher i mästerskapet.

Det är samma sändning hos TV6 – som det är inne hos Viaplay. Den stora skillnaden är att du slipper reklamavbrott om du väljer att streama matchen på nätet. På TV så kommer sändningen att avbrytas av reklam.

Om du väljer att se Sverige – Frankrike på TV så kommer du att kunna starta i god tid inför matchen. TV6 kommer nämligen att sända ett längre försnack inför matchen. Där går de genom förutsättningar, spelare och ger oss tittare ett speltips för semifinalen. Perfekt för dig som vill ladda upp inför denna viktiga match.

 • Kanal: TV6
 • Sändningsstart: Cirka 16:45 (1 timme före avkast)
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Tar sig Sverige till final?

Det är höga förväntningar innan semifinalen mellan Sverige – Frankrike. Förutsättningar är enkla. Vinnaren tar ett steg in mot finalen. Om du vill ladda upp inför matchen så kan du läsa vårt Sverige – Frankrike speltips & odds. Där ger vi er vår analys kring matchen – och vilka chanser vi ger Sverige att nå en ny EM-final.

Sverige kommer från en förlust mot Norge. En förlust som vi inte bör lägga allt för stor vikt i. Flera spelare vilades i Sverige och nya konstellationer testades. Matchen var på förhand ganska betydelselös.

I den andra mellanrundan så har Frankrike imponerat. Det stod klart att Frankrike skulle vinna gruppen – redan innan alla matcher har spelats.

Det kommer bli svårt för Sverige att slå Frankrike. Men absolut inte omöjligt. Alla som minns handbolls EM 2022 känner säkert till att Sverige vann sin semifinal – mot just Frankrike. Om Sverige kan göra en repris från förra EM så väntar en eventuell skandinavisk final mellan Sverige – Danmark.

Nyheter från Sportal

os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
07 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
06 maj, 2024
ishockey
Sverige & Tre Kronor ser ut att få en stark trupp med spelare från NHL. Det påverkar Sveriges chanser att vinna ett nytt VM-guld enligt spelbolagen.
06 maj, 2024
psg dortmund live stream tv
champions-league
Champions League-semifinal på onsdag kväll! Läs allt inför matchen mellan Dortmund och PSG, som sparkar i gång klockan 21:00.
06 maj, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

101 Artiklar