Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 jan, 2023

Sverige – Egypten: Odds & speltips, 25/1 (Handbolls VM)

Sverige är framme i kvartsfinal mot Egypten i handbolls VM. Inför matchen så tipsar vi dig om de bästa oddsen. Vi kommer även ge speltips inför matchen – där vi tippar ett resultat.

Sveriges tidigare matcher under handbolls VM så är svenska landslaget favoriter inför kvartfinalen mot Egypten. Hos flera svenska bettingsidor så ligger oddset på Sveriges fördel.

Vi dyker ner bland alla odds inför Sverige – Egypten för att hitta ett bra bettingtips att spela på. Kolla in våra förslag!

Vad: Sverige – Egypten (kvartsfinal i handbolls VM)
När: Den 25/1, kl. 20:30
Speltips: Sverige vinner båda halvlekarna
Odds: 1.70 hos Betsson – Få 500 kr i bonus!
Se matchen: > Se Sverige – Egyten live stream

Se Sverige – Egypten hos Bet365
Spela på odds & streama handbolls VM!

Speltips inför Sverige – Egypten

Sverige har verkligen imponerat under hela handbolls VM. Vilket sätter svenska landslaget som favoriter att vinna över Egypten. Värt att ha med i tanken är att Sverige inte ännu har testats i skarpt läge. Den svåraste matchen har hittills varit mot Island – när Sverige i stort sett redan var kvalificerat.

Nu kommer det svåraste provet för Sverige hittills. De ställs mot de enda utomeuropeiska laget i finalspelet, nämligen Egypten.

I deras landslag hittar vi Ali Mohammed Zein som största hot. En lång spelare som tidigare har tagit plats i FC Barcelona. Ett vansinnigt skott från långt håll kan störa det svenska avancemanget. I övrigt så består laget av en jämn blandning av spelare som huserar främst i egyptiska ligan till vardags.

Sverige har inte många spelare borta på grund av skador eller sjukdom. Det öppnar för att Sverige kommer spela med sitt bästa möjliga lag. Där ingår självklara namn som Jim Gottfridsson, Hampus Wanne och Jonathan Carlsbogård. Under senaste matchen mot Portugal spelade även Fredric Pettersson och Erik Johansson upp sina aktier. Ett formstarkt och friskt lag är vad Glenn Solberg har att arbeta med under kvartsfinalen mot Egypten.

Ett speltips på svensk seger är inte på något vis våghalsigt. Oddsen på detta är ner under 1.50 x din insats tillbaka. Därför letar vi efter andra bettingtips med något högre odds. Vi hittar då ett mer spelvärt odds på att Sverige ska vinna båda halvlekarna under matchen.

Du kan hitta fler handbolls VM odds i vår guide. Där spelar vi på vilket landslag vi tror kommer stå som vinnare för hela turneringen.

Andra odds inför matchen

För att ge mer bred i vårt Sverige – Egypten speltips, så har vi plockat in lite fler odds. Vi har valt att gardera våra betting tips genom olika nivåer. Mycket beror på vilken typ av spelare som du är – och hur mycket du är villig att satsa på Sverige.

Alla dessa odds är hämtade från Betsson. Det är en svensk bettingsida som hela tiden uppdaterar med bra odds under handbolls VM 2023. Du kan läsa mer om alla de fördelar med att spela hos dom i vår Betsson recension & omdöme.

Speltips: Odds från Betsson:
Fegisen -> Sverige vinner matchen 1.35
Mittimellan -> Sverige vinner (handicap -4,5 mål) 2.20
Våghalsen -> Oavgjort efter full tid 11.40

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar