Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 maj, 2022

Sundsvall – Degerfors, 9/5: Speltips & stream

Degerfors MFF speltips stream

Extremt viktiga poäng står på spel redan i omgång 7 när GIF Sundsvall tar emot Degerfors IF i botten av tabellen i Allsvenskan.

Inget av lagen har börjat bra denna säsong. Medan båda lagen har läckt in mål har de haft stora bekymmer med att hitta nätmaskorna.

Sundsvall har bemästrat att ta en seger medan Degerfors har förlorat samtliga omgångar. Något målkalas borde detta i alla fall inte bli.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Sundsvall – Degerfors, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-05-09, kl. 19:00
Vart: Norrporten Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 2.06 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’chUs0RHIGJj9j1UhOob5IsWlb2b6au9j66jW0ooQ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sundsvall – Degerfors live

Det är lätt att streama mötet mellan Sundsvall och Degerfors online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att registreta ett konto gratis hos Discovery Plus och därefter köpa ett sportpaket.

När det är gjort kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, inklusive Sundsvall – Degerfors live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Sundsvall – Degerfors live och andra matcher i Allsvenskan

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Nykomlingen GIF Sundsvall har fått en jobbig start på säsongen. Det har redan hunnit bli 5 förluster efter 6 inledande omgångar. Motståndet har varit tufft. Men så finns det heller inga lätta matcher i Allsvenskan.

Ljusglimten var mötet mot Kalmar FF. Matchen såg länge ut att sluta mållöst. På övertid nätade Pontus Engblom vinnarmålet, som gav 3 viktiga poäng.

Innan dess och sedan dess har det varit svårt för klubben från norr att hitta nätmaskorna. Försvaret, å andra sidan, har blivit lite mer stabilt, vilket de visade prov på mot AIK senast. Det blev en 0-2 förlust, men defensiven var bättre än på bra länge.

Fast vad gör det när man är så uddlösa fram i banan.

Det enda laget som har haft en ännu sämre inledning på säsongen är Degerfors. Den anrika klubben har bara förluster på kontot. Det har inte på något sätt varit orättvist heller.

Inledningsvis bjöd Degerfors ändå på bra motstånd. Förlusterna var små och de klarade av att försvara sig hyfsat.

Däremot blev det en förlust med tennissiffror mot Elfsborg i den senaste omgången. Med hela 0-6. Det var överraskande, med tanke på att förlustsiffrorna innan dess skrevs till 0-2 mot Värnamo och 0-2 mot Hammarby.

Det som inte går att sticka under julgranen är att Degerfors har sämst offensiv av alla. Framåt har det bara blivit 2 fullträffar totalt. De har gått mållösa av planen i de 4 senaste omgångar.

I skrivandets stund är managerduon kvar och jobbar på att bryta denna negativa trend. Då anfallsspelet är uddlöst kommer försvaret att prioriteras mot Sundsvall.

Eftersom Sundsvall och Degerfors är de laget som har nätat minst kan detta också bli något av en ställningskrig och en avvaktande tillställning.

Därför faller spelet på att vi får se som mest 2 mål i mötet mellan Sundsvall och Degerfors, men inga fler än så.

Spelbolag erbjuder en bit över dubbla pengar på utfallet. Där finns det ett värde att hämta.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.06
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att mötet mellan Sundsvall och Degerfors slutar med max 2 insläppta mål.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Sundsvall – Degerfors matchen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Sundsvall vinner matchen 2.35
Under 10,5 hörnor i matchen 1.82
Mållöst i 1:a halvleken 3.20

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar