Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jan, 2022

Spanien – Danmark, 28/1: Stream, speltips & odds

Spanien Danmark speltips stream

Det är dags för semifinaler i handbolls-EM! Här ger vi er våra tankar inför matchen mellan Spanien och Danmark, med ett speltips och information om hur ni gör för att streama matchen live.

Handbolls-EM börjar gå mot sitt slut, och under fredagskvällen spelas de två semifinalerna. I den här artikeln går vi igenom förutsättningarna inför mötet mellan Spanien och Danmark, och försöker ge oss an att tippa hur det går.

Förutom ett speltips inför matchen visar vi även hur ni bär er åt för att live streama Spanien – Danmar. Följ med och få reda på allt du behöver veta inför mötet!

Streama Spanien – Danmark online

Se handbolls-EM direkt hos Bet365!

Vad: Spanien – Danmark
Matchstart Kl. 18:00, den 28/1
Vad: Handbolls-EM 2022
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Danmark -4,5 handicap (1,85 hos Bet365)

Streama Spanien – Danmark live

Det är förvånansvärt lätt att streama Spanien – Danmark live. För att se handbolls-EM online på internet är allt ni behöver ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja titta på er Spanien – Danmark stream. Där kan ni även streama Sverige – Frankrike live.

Välj själv vilken plattform du vill använda för att titta på matchen. Det går bra att ha igång din Spanien – Danmark live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande verktyg kan du dessutom koppla över din stream till TV-skärmen, och se matchen på TV istället.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Spanien – Danmark live!

Speltips & odds: Spanien – Danmark

Spanien och Danmark möts i semifinal av handbolls-EM, och det är inget snack om att det är Danmark som gäller som favoriter. Danmark är klara favoriter till att vinna hela turneringen, och på vägen till guldet ska Spanien bara vara ett smärre hinder.

Danmark stod visserligen för ett rejält tapp mot Frankrike igår, då man föll som ett korthus under de sista minuterna och tappade en klar ledning till förlust. Det spekuleras dock i att danskarna knappt ens ville vinna matchen, eftersom segern hade givit dem en på pappret svårare motståndare i semifinalen, det vill säga Sverige istället för Spanien.

Innan mötet med Frankrike vann Danmark alla sina matcher, och det klart. Man har den bästa målskillnaden i hela turneringen, och såg har inte heller sett ut att ta ut sig alltför mycket. Vi tror att man kommer in till den här matchen fräscha, och dessutom ser det bra ut vad gäller covid-situationen i truppen.

Spanien vann visserligen sin grupp, men de har vunnit flera av sina matcher med nöp och näppe. 28-27 mot Polen, 26-25 mot Ryssland, 28-26 mot Tjeckien. Dessutom fyrmålsförlust mot Norge. Här tror vi inte att spanjorerna räcker till, utan det blir Danmark som tar en komfortabel semifinalseger.

Att spela Danmark som vinnare ger oss bara 1,20 gånger insatsen, och vi tittar därför istället på handikappspelen. Danmark -4,5 ger 1,85 gånger pengarna, vilket vi tar. Det innebär vinst på spelet så länge Danmark vinner matchen med minst fem mål.

  • Vårt speltips: Danmark -4,5 handicap
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna läsa vår Bet365-recension, som vi har skrivit. Ni hittar den via länken.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar