Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 apr, 2022

Sirius – Hammarby, 25/4: Speltips & stream

Sirius – Kalmar FF, 1/5: Speltips & livestream

Uppsala-laget IK Sirius FK har en tuff utmaning framför sig när de gästas av serieledarna Hammarby IF i Allsvenskan.

Sirius har inlett serien med två seger, ett kryss och en förlust. På hemmagräs har det bara blivit segrar.

Hammarby har vunnit sina samtliga 4 inledande matcher. Under tiden har de öst in mål. Fantastiskt!

Men varje svit är till för att brytas. Sirius som som en alldeles för stor underdog i detta jämna mötet.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Sirius – Hammarby, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-04-25, kl. 19:00
Vart: Studenternas IP
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: 1X (Odds: 2.32 hos Unibet)

Inför

  • Sirius har spelat lysande på hemmagräs där de har vunnit sina båda matcher komfortabelt.
  • Hammarby har varit oerhört effektiva i anfallspelet och nätat 10 gånger på 4 matcher i ligan.
  • När lagen möttes förra säsongen i Uppsala var det en jämn match som Bajen vann med 1-0.

Startelvor & statistik

[sports data-token=’CYDq5H0wVVwT2rcuYpFYcTqHm7WJRJzDxy6Zv8xH’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sirius – Hammarby live

Det är lätt att streama mötet mellan Sirius och Hammarby online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att registreta ett konto gratis hos Discovery Plus och därefter köpa ett sportpaket.

När det är gjort kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, inklusive Sirius – Hammarby live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Ta dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Sirius – Hammarby live och andra matcher i Allsvenskan

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

En uppryckning har vi fått se inledningvis av säsongen från Sirius. Efter att ha slutat förra säsongen på en 11:e plats i Allsvenskan har de fått en bra start.

Transferfönster har också varit lyckad, med spelare som Filip Rogic, Patrik Karlsson Lagemyr, Tommi Vaiho, Kristopher Da Graca och Isak Ssewankambo, som har anslutit.

Ligan inleddes med att Sirius helt kontrollerade matchen mot Sundsvall, där Aron Bjarnason och Christian Kouakou nätade i 2-1 segern. Därefter blev det en tuff kamp borta mot Värnamo, där det var svårt att skilja lagen åt. Matchen slutade mållöst, vilket också var ett rättvist resultat. I nästa omgången gästades man av Helsingborg, där ett självmål gav Sirius 3 sköna poäng.

I den senaste omgången gästade man Mjällby AIF på Strandvallen. I början var det ett ställningskrig. Två välorganiserade fotbollslag möttes där båda prioriterade en ganska tålmodig speluppbyggnad. Sirius visade återigen prov på ett kompakt och bra försvarsspel. Även om Sirius skapade mest blev det Mjällby som fick en tveksam straff som pajade allting. I den 5:e övertidsminuten, i den 1:a halvlek, hamnade man under. Sirius, som skapade mest i matchen, lyckades aldrig vända utan förlorade med 0-3.

Dags för revansch när serieledarna kommer på besök. På hemmagräs är det alltid lättare. Sirius har en bra chans att bryta Hammarbys fantastiska inledning.

Det är bara att gratulera till starten av säsongen. Hammarby har spelat utmärkt, skapat väldigt mycket och helt rättvist också fått en bra utdelning.

I premiären besegrades Helsingborg med 2-1, efter mål av Gustav Ludwigson och Williot Swedberg. Den sistnämnde nätade två gånger om i nästa omgång borta mot Sundsvall, där Bajen vann med 5-1. Nahir Besara nätade två gånger om. Samt att Edvin Kurtulus också hittade nätmaskorna.

Därefter blev det också en enkelt seger hemma mot Mjällby med 2-0, där Gustav Ludwigson och Mayckel Lahdo nätade. Något svårare blev det däremot i den senaste omgången, borta mot Degerfors. Edvin Kurtulus blev matchhjälten i den 25:e minuten med det enda målet. Även om Hammarby skapade mycket lät de också motståndarna göra det.

Men det är inte meningen att Hammarby kommer bara fortsätta vinna. Speciellt inte i en jämn liga som Allsvenskan. Ett bortamöte mot Sirius är alltid något speciellt och svårt att bemästra.

Självklart ska Hammarby ändå ses som favoriter. Fast de borde inte klara av att gå segrandes ur duellen oftare än varannan gång. Så allt över dubbla pengar i odds på att Sirius inte blir lottlösa finns det ett värde i.

Därför faller spelet på att Sirius inte förlorar matchen mot Hammarby utan klarar av att ta minst en eller samtliga 3 poäng i mötet.

  • Vårt speltips: Sirius vinner eller oavgjort i matchen
  • Odds: 2.32
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Hammarby inte vinner mötet mot Sirius.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Sirius – Hammarby matchen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Över 2,5 mål i matchen 1.56
Under 10,5 hörnor i matchen 1.84
Sirius vinner 1:a halvleken 4.90

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar