Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 maj, 2021

Schweiz – Slovakien, 27/5: Speltips & stream (Hockey VM)

Schweiz – Slovakien, 27/5: Speltips & stream (Hockey VM)

 

Både Schweiz och Slovakien har gjort det riktigt bra inledningsvis av ishockey VM.

Efter två vinster och en förlust har Schweiz visat sig vara en grupp som är på jakt efter någonting.

Slovakien är det enda laget i gruppen som har tagit samtliga segrar, efter 3 omgångar.

Den sviten hos Slovakien kommer att brytas och vi tippar att den gör det mot Schweiz.

 

Vad: Schweiz – Slovakien, Hockey VM
Avspark: Den 2021-05-27, kl. 15:15
Vart: Riga, Lettland
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: SVT Play
Speltips: Schweiz (Odds: 1.76 hos Bet365)

Se Schweiz – Slovakien stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Hockey VM. Det innebär naturligtvis att du kan se Schweiz – Slovakien på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Schweiz – Slovakien live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Hockey VM

 

Speltips & odds

 

I denna VM-turnering har samtliga lag visat att det är svårt att hålla en toppnivå hela tiden och vinna konstant. Alla utom Slovakien och Tyskland.

Fast detta kommer inte att vara genom hela turneringen, då inget av lagen tillhör den absoluta toppen.

Även Schweiz visade mästerlig form i sina två inledande matcher.

Schweiz har ett hårtarbetande lag som tävlar tillsammans och vinner många lösa puckar. I samtliga matcher har Schweiz spelarna kommit ut med frenetisk fart. Många spelare kommer från riktigt fina säsonger i den inhemska ligan, samt att NHL spelarna har levererat.

Detta har lett till segrar över Tjeckien med 5-2 och sedan Danmark med 1-0. Mot Tjeckien blev det 4 mål i Power Play, där Schweiz har varit starkast av alla.

Förbundskaptenen Patrick Fischer har skapat en identitet med Schweiz, men gjorde några kostsamma taktiska förändringar senast mot Tre Kronor, som inte alls blev lyckade. Det blev en 0-7 förlust senast mot Sverige, som ständigt spelade på gränsen och fick en bra utdelning på sina chanser.

Det är sånt som händer i turneringen. Schweiz har det som krävs för att resa sig igen och fortsätta prestera på topp.

En magnifik prestation har Slovakien stått för.

Trots att truppen inte innehåller så vassa namn och de inte har setts som någon favorit till att lyfta pokalen har de inlett strålande. Att slå Vitryssland och Storbritannien var inte oväntat. Däremot var det en skräll att slå ryssarna med 3-1. Slovakien försvarade sig bra, med ett målvaktsspel i världsklass.

Slovakien har bara släppt in 4 mål på 3 matcher. Det ska de ha beröm för.

Det svåra och kanske till och med det omöjliga är att hålla i detta försvarsspel genom hela turneringen. Man drabbas av svackor. Det gäller alla, speciellt de mindre bra nationer.

Slovakien ställs nu mot ett hårtarbetande lag som är på jakt efter revansch. Då är chansen stor att en dålig insats också kommer.

Oavsett är Schweiz det bättre laget och får därför också speltipset, att de klarar av att vinna efter 60 minuter.

 

 

  • Vårt speltips: Schweiz vinner matchen efter fulltid
  • Odds: 1.76
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Läs mer om ishockey VM 2021

 

Andra nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles